Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Verdict dur pentru Barcelona: ”Clubul este falimentar atât financiar cât și moral”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 13/04/2020 la 11:06 GMT+3

Candidatul la președinția Barcelonei, Victor Font, a declarat că ”felul în care s-a comportant clubul la nivel instituțional a fost rușinos”.

Copa del Rey - Round of 16 - FC Barcelona v Leganes - Camp Nou, Barcelona, Spain - January 30, 2020 Barcelona's Lionel Messi celebrates scoring their third goal with teammates

Credit imagine: Reuters

Victor Font, unul dintre candidații pentru președinția clubului catalan, a redactat o scrisoare deschisă pentru presă în care critică actuala conducere de la Barcelona. El susține că Barca este ”falimentară atât financiar cât și moral” și cere ca votul privind expansiunea Camp Nou să fie amânat.
Săptămâna trecută șase persoane din conducerea Barcelonei și-au dat demisia printre care și cei doi vicepreședinți, Emili Rousaud și Enrique Tombas. Alături de ei au mai plecat Silvio Elias, Maria Teixidor, Josep Pont și Jordi Clasamiglia. Motivul demisiilor este reprezentat de gestionarea slabă a crizei coronavirusului la Barcelona precum și probleme privind conturile de pe rețelele sociale ale clubului.
În scrisoarea sa, Font a făcut referire la recentele scandaluri care au afectat imaginea clubului: ”Trebuie să începem de la zero. Deși au existat succese sportive în mai multe discipline, o lipsă de transparență și dorința de a genera mai multe venituri în ciuda cheltuielilor majore este un model nesustenabil”.
Font a făcut referire la pandemia de COVID-19 ca motiv pentru faptul că nu a cerut alegeri imediat însă și-a încheiat scrisoarea susținând că cere situația detaliată de la președintele Bartomeu dar și un consiliu de administrație care să fie creativ, curajos și de succes precum era Johan Cruyff în zilele lui de glorie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo