Extrem de dezamăgit după înfrângerea complet surprinzătoare în fața celor de la Cornella, scor 0-1, Diego Simeone a lăsat de înțeles că nu ar fi exclus să plece de la Atletico la finalul sezonului:

"Vom căuta soluții sezonul viitor, dacă vom mai fi aici. Lucrurile se schimbă mereu în fotbal, trebuie să fii mereu deschis la toate posibilitățile. Trebuie să fim deschiși la orice își dorește clubul", a spus Diego Simeone, la finalul meciului din Cupa Spaniei.

Liga
Agentul lui Benzema a dezvăluit unde își va încheia francezul cariera: ”Urmărește meciurile echipei”
IERI LA 10:51

În ciuda eliminării premature din Cupa Spaniei, Atletico are un sezon promițător. Trupa de pe Wanda Metropolitano se află pe primul loc în La Liga, cu două meciuri în minus, și s-a calificat în optimile UEFA Champions League, unde o va întâlni pe Chelsea.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Marca: Diego Simeone va rămâne la Atletico Madrid

Cotidianul Marca a risipit orice urmă de incertitudine în privința viitorului lui Simeone. Jurnaliștii iberici anunță că oficialii lui Atletico sunt pregătiți să-i ofere prelungirea contractului lui "El Cholo", scadent în vara anului 2022. Negocierile dintre cele două părți ar fi început deja, motiv pentru care jucătorii și fanii lui Atletico nu au de ce să fie îngrijorați.

Potrivit sursei citate, discursul pesimist al lui Simeone a avut rolul de a muta presiunea de pe umerii jucătorilor săi asupra lui, după rezultatul neașteptat din Cupa Spaniei.

Conducerea lui Atletico Madrid are în continuare mare încredere în Diego Simeone, omul care a condus echipa către primul titlu de campioană a Spaniei după o pauză de 18 ani.

Pentru Atletico urmează meciul cu Athletic Bilbao din campionat, programat mâine, de la ora 17:15.

Liga
PSG, acuzată că vrea să destabilizeze Barcelona prin declarațiile privind interesul pentru Messi
25/01/2021 LA 17:28
Liga
O nouă dilemă la Barcelona! Catalanii ar putea obligați să vândă un jucător important în vară
23/01/2021 LA 16:10