Extrem de dezamăgit după înfrângerea complet surprinzătoare în fața celor de la Cornella, scor 0-1, Diego Simeone a lăsat de înțeles că nu ar fi exclus să plece de la Atletico la finalul sezonului:
"Vom căuta soluții sezonul viitor, dacă vom mai fi aici. Lucrurile se schimbă mereu în fotbal, trebuie să fii mereu deschis la toate posibilitățile. Trebuie să fim deschiși la orice își dorește clubul", a spus Diego Simeone, la finalul meciului din Cupa Spaniei.
În ciuda eliminării premature din Cupa Spaniei, Atletico are un sezon promițător. Trupa de pe Wanda Metropolitano se află pe primul loc în La Liga, cu două meciuri în minus, și s-a calificat în optimile UEFA Champions League, unde o va întâlni pe Chelsea.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Marca: Diego Simeone va rămâne la Atletico Madrid

Cotidianul Marca a risipit orice urmă de incertitudine în privința viitorului lui Simeone. Jurnaliștii iberici anunță că oficialii lui Atletico sunt pregătiți să-i ofere prelungirea contractului lui "El Cholo", scadent în vara anului 2022. Negocierile dintre cele două părți ar fi început deja, motiv pentru care jucătorii și fanii lui Atletico nu au de ce să fie îngrijorați.
Potrivit sursei citate, discursul pesimist al lui Simeone a avut rolul de a muta presiunea de pe umerii jucătorilor săi asupra lui, după rezultatul neașteptat din Cupa Spaniei.
Conducerea lui Atletico Madrid are în continuare mare încredere în Diego Simeone, omul care a condus echipa către primul titlu de campioană a Spaniei după o pauză de 18 ani.
Pentru Atletico urmează meciul cu Athletic Bilbao din campionat, programat mâine, de la ora 17:15.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59