Sport informează că există o ”ruptură totală” în relația dintre Zinedine Zidane și o mare parte a vestiarului, chiar jucătorii cu care francezul a câștigat titlul în Spania acum câteva luni.
Zidane și-ar fi pierdut complet încrederea în Eden Hazard, cel care a suferit o nouă accidentare weekendul trecut. Alți jucători care nu mai sunt pe placul francezului sunt Martin Odegaard, Rodrygo și Vinicius.
Mai mult, Zidane nu mai crede că mare parte din lotul actual mai este capabil de performanțe și este deranjat în mod special de atitudinea arătată de Marcelo și Toni Kroos. Și cu Isco are Zidane o relație rece. Francezul este nemulțumit și de jocul lui Marco Asensio de când a revenit după accidentare.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Singurii jucători care sunt în grațiile lui Zidane în aceste momente sunt Sergio Ramos, Raphael Varane, Ferland Mendy, Casemiro, Fede Valverde și Karim Benzema. Zidane este nemulțumit și de conducere deoarece el i-ar fi avertizat că este nevoie de o transformare semnificativă a lotului în vară.

Zidane a declarat că nu își va da demisia

"Galacticii" au pierdut în Ucraina, cu Șahtior, scor 2-0, și sunt pe locul 3 în grupa de Champions League, înainte de ultima etapă. Jocul madrilenilor arată teribil în multe momente și tot mai multe voci susțin că e nevoie de o schimbare pe banca tehnică. Întrebat direct dacă se gândește să renunțe, Zizou a fost categoric.
"Nu, nu voi demisiona. Voi continua la Real Madrid. În prima repriză am jucat foarte bine. S-ar fi schimbat categoric lucrurile dacă reușeam să înscriem noi primul gol al meciului. Primul lor gol ne-a durut mult deoarece jucam bine. Mă simt puternic și voi continua să dau tot ce pot pentru echipă, ca întotdeauna", a spus Zidane după eșecul din Ucraina.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59