Articol scris de Evelin Gheorghiță (footballscouting.ro)
Ander Barrenetxea este un talent imens al fotbalului spaniol. Cu un centru de greutate scăzut, o mare abilitate tehnică, fler și viteză, tânărul de 19 ani are tot ce trebuie pentru a deveni în curând un atacant de elită.
Cu toate acestea, pentru a ajunge acolo, mai are câteva lucruri de rezolvat, dar la fel ca fostul star bascilor, Antoine Griezmann, a “sărit” peste echipa B a lui Real Sociedad pentru a debuta pentru seniori, semnalând imediat ce jucător de mare perspectivă era și încă mai este.
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
IERI LA 08:58

#Euroscout Ander Barrenetxea, talent în regim de viteză

Ander Barrenetxea, versatilitate bască

Ander este un mijlocaș lateral foarte ofensiv, dar care poate juca și zonele defensive, în cazul în care echipa are nevoie de el. Acest lucru, combinat cu abilitatea sa de a juca pe ambele părți, în ciuda faptului că încearcă să-și folosească cât mai mult piciorul drept, este un semn de versatilitate pe care nu-l posedă multe talente tinere.
Barrenetxea intră cel mai adesea spre interiorul terenului și apoi va avansa prin acel spațiu pentru a primi mingea în zonele 16 și 18 metri, în funcție de flancul pe care a început partida.
Puteți citi și:
Una din slăbiciunile vizibile fi jocul său de pase. Chiar dacă are viziunea pentru mingi lungi și poate da multe pase cheie, uneori poate părea deconectat de restul echipei. Din asta rezultând o implicare scăzută câteodată și o prestație, în cel mai bun caz, mediocră.

#Euroscout Ander Barrenetxea, analiza

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga Campionilor UEFA
Busquets, întrebat dacă Barcelona poate câștiga Champions League, fără Messi. Răspunsul dat
13/09/2021 LA 14:21
Liga
Neymar a fost aproape de Barcelona în această vară! Cum l-au deturnat șeicii de la PSG
07/09/2021 LA 13:58