Messi e aproape să semneze un nou contract cu formaţia catalană, având garanţii că se vor face investiţii astfel încât echipa să lupte cu şanse pentru cucerirea Champions League. Argentinianul îl voia neapărat înapoi pe bunul său prieten, Neymar, dar acesta a semnat ieri prelungirea contractului cu PSG.
"Neymar s-a săturat să mai aştepte Barcelona", a titrat azi sport.es, care anunţă că Laporta e acum în situaţia de a se reorienta. El va avea, potrivit sursei citate, două variante pentru perioada de mercato din vară: Erling Haaland şi Harry Kane.

Haaland e jucătorul dorit de Barcelona, dar Kane e mai uşor de adus

Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
ACUM 12 ORE
Erling Haaland este în acest moment principala ţintă a catalanilor, însă va fi foarte greu de adus din cauza competiţiei dintre cluburi. De altfel, Dortmund a anunţat deja că a ajuns la un acord verbal cu vârful pentru ca acesta să îmbrace tricoul nemţilor şi în sezonul viitor, când i se va activa clauza de "doar" 75 de milioane de euro.
Astfel, Barcelona a urmărit mai mulţi jucători pentru a fi acoperită în cazul în care Haaland nu va ajunge pe Camp Nou, iar una dintre ele este Harry Kane, vârful lui Tottenham care a marcat 17 goluri în acest sezon de Premier League până acum. Este un jucător care ia în calcul despărţirea de Tottenham, precum şi o experienţă în alt campionat puternic.
Tottenham pare să aibă o înţelegere cu Harry Kane pentru a-i facilita plecarea în această vară, singura condiție fiind ca acesta să nu întărească un rival direct din Premier League. Manchester United și Manchester City sunt încântate de evoluţiile internaționalul englez, dar clubul londonez va acorda prioritate clar unui transfer în străinătate, iar Barça ştie asta.
Kane câștigă aproximativ 12 milioane de euro pe sezon, iar Tottenham ar saluta oficializarea unui transfer pentru a se întări din punct de vedere financiar. Evoluţiile jucătorului sunt excelente, iar transferul este unul fezabil, asta deşi Barcelona încă nu a renunţat total la varianta Haaland, datorită vârstei şi capacităţii de creştere a unui marcator care bate toate recordurile.
Kane a fost foarte discret în legătură cu viitorul său și a oferit asigurări că va vorbi la finalul sezonului despre asta, deși este clar că vrea să înceapă un nou ciclu sportiv la un club câștigător. Oportunitatea de a juca la Barça îl atrage, pe Camp Nou având în sfârşit şansa să câştige trofee.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
IERI LA 08:16