Invitat la El Chiringuito, președintele de pe Bernabeu a vorbit despre nou înființata Super Ligă a Europei, dar și despre planurile clubului pe care îl conduce. Marele pariu al lui Real Madrid este Kylian Mbappe, dar acesta nu va fi adus la schimb cu Vinicius + bani, așa cum s-a speculat. Brazilianul e un fotbalist inamovibil, în care conducerea are mare încredere.
"Vinicius e de neatins. Nu pleacă de la Real Madrid nici în situația în care PSG ar vrea să facă parte dintr-un schimb. Fanii mereu mă roagă să îl transfer pe Mbappe. Răspunsul meu? Le spun "Nu vă faceți nicio grijă" (n.r. râde). Adevărul e că e un jucător bun, da. Nu am vorbit vreodată cu el, cel puțin până acum (n.r. râde). Nu știu ce se va întâmpla", a spus Florentino Perez pentru El Chiringuito.

Ronaldo nu se întoarce la Real Madrid, garantează Perez

Ligue 1
Cum să dărâmi un colos ca PSG, după ce îți vinzi cei mai buni jucători! Minunea Lille
IERI LA 07:08
În ultima perioadă, s-a speculat faptul că Ronaldo, devenit indezirabil pentru unii la Juventus, ar putea să se transfere în vară la Real Madrid. Perez nu mai crede în portughez, a cărui vârstă nu justifică o asemenea mutare.
"Cristiano Ronaldo nu se va întoarce la Real Madrid, nu are niciun sens. E un jucător sub contract cu Juventus", a mai spus președintele Realului.
Sergio Ramos ar putea fi marea pierdere a lui Real Madrid pentru sezonul viitor, căpitanului expirându-i înțelgerea cu formația din capitala Spaniei în vară. Până în acest moment au avut loc mai multe runde de negocieri, dar nu s-a ajuns la un numitor comun. Fie suma cerută de fundaș a fost considerată prea mare de oficialii blanco, fie fotbalistul nu a fost de acord cu durata contractului (vrea o înțelegere pe minimum doi ani).
"Îl iubesc pe Sergio Ramos, dar suntem într-o situație foarte grea la club în acest moment, din punct de vedere financiar. Nimeni nu pune banii mai presus de club. Asta nu înseamnă că va pleca, nu spun asta, multe se pot întâmpla. Vom mai discuta la finalul sezonului", a mai spus Florentino Perez.

Așa ar arăta fotbalul european fără "rebelii" din Superligă

Serie A
Cristiano Ronaldo, taxat de italieni după prestația lamentabilă contra Milanului! Ce notă a primit
IERI LA 06:01
Ligue 1
Mbappe pleacă la Real, Messi rămâne la Barcelona! Ce transfer pregăteşte PSG
IERI LA 16:16