Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, succes de moral cu Alaves! Hazard, descătușat: gol și pasă de gol în contul belgianului

Irina Aldea

Publicat 23/01/2021 la 23:51 GMT+2

Real Madrid a întâlnit Alaves în deplasarea din etapa cu numărul 20 din La Liga. Băieții lui Zidane, îndrumați de pe margine de Bettoni, antrenorul secund al "galacticilor", s-au impus fără emoții, grație golurilor marcate de Casemiro, Benzema X2 și Hazard.

Real Madrid, Eden Hazard

Credit imagine: Twitter

Casemiro a deschis scorul pentru Real Madrid în minutul 15, din pasa lui Kroos. În minutul 41, Karim Benzema a majorat avantajul după ce a primit o pasă decisivă de la Eden Hazard, revenit în lotul lui Zidane de curând. Același Benzema a reușit dubla în minutul 70, după o pasă a lui Modric. Chiar înainte de pauza partidei, belgianul transferat în 2019 de la Chelsea a punctat și el, din pasa lui Toni Kroos. Pentru belgian, acesta a fost primul lui gol marcat pentru Real Madrid din octombrie anul trecut. Pentru gazde a marcat Joselu, în minutul 60.
Echipa a fost condusă de la margine de antrenorul secund al lui Real Madrid, David Bettoni. Zinedine Zidane a lipsit, fiind infectat cu coronavirus. Totuși, schimbarea temporară de pe banca tehnică a fost de bun augur pentru "galactici", care strânseseră deja trei meciuri fără victorie în toate competițiile (Osasuna, La Liga 0-0 / Ath. Bilbao, Supercupa Spaniei 1-2 / Alcoyano, Cupa Spaniei 1-2).
În urma acestui rezultat, Real Madrid rămâne pe locul doi în La Liga, cu 4 puncte în spatele liderului Atletico Madrid, care are două meciuri mai puțin disputate. De partea cealaltă, Alaves este chiar sub pragul de retrogradare în Spania, pe locul 17, cu 18 puncte după 20 de meciuri disputate. Pentru "galacticii" lui Zidane urmează câteva meciuri accesibile, cu Levante, Huesca, Getafe, Valencia și Valladolid, înainte de duelul cu Atalanta din UEFA Champions League.

La Liga: Alaves – Real Madrid 1-4 | Echipele de start

ALAVES (4-4-2): Fernando Pacheco; Ximo Navarro, Victor Laguardia, Florian Lejeune, Ruben Duarte; Martin Aguirregabiria, Rodrigo Battaglia, Tomas Pina, Luis Rioja; Joselu, Edgar Mendez.Rezerve: Lucas Perez, Tachi, Borja Sainz, Deyverson, Pere Pons, Javi Lope, Manu García, Adrian Marin, Burgui, Antonio Sivera, Jota. Antrenor: Abelardo
REAL MADRID (4-3-3): Thibaut Courtois; Lucas Vazquez, Eder Militao, Raphael Varane, Ferland Mendy; Toni Kroos, Casemiro, Luka Modric; Marco Asensio, Karim Benzema, Eden Hazard. Rezerve: Victor Chust, Vinicius Junior, Isco, Alvaro Odriozola, Antonio Blanco, Diego Altube, Andriy Lunin, Marcelo, Mariano. Antrenor: Bettoni
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo