Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Valladolid - Real Madrid 0-1. Casemiro, din nou erou pentru campioana Spaniei

Cosmin Cioboata

Publicat 21/02/2021 la 00:03 GMT+2

Real Madrid s-a impus pe terenul lui Real Valladolid, scor 1-0, în etapa a 24-a din La Liga. Trupa lui Zinedine Zidane a profitat de pasul greșit făcut de liderul Atletico și s-a apropiat la 3 puncte de primul loc.

Casemiro of Real Madrid Celebrates 0-1 during the La Liga Santander match between Real Valladolid v Real Madrid at the Estadio Nuevo Jose Zorrilla on February 20, 2021 in Valladolid Spain

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a bifat cea de-a 4-a victorie consecutivă în La Liga. Campioana Spaniei a învins-o la limită pe penultima clasată Real Valladolid, scor 1-0, grație unui gol înscris de Casemiro.
În minutul 65, mijlocașul brazilian a reluat cu capul centrarea cu mult efect expediată de Toni Kroos. Mingea a lovit bara și a intrat în poartă, fără ca goalkeeper-ul gazdelor să poată interveni.
A fost cel de-al 5-lea gol marcat de Casemiro în actualul sezon din La Liga. Astfel, sud-americanul și-a egalat propriul record de goluri înscrise într-o stagiune din Spania, stabilit în urmă cu 3 ani.

Valladolid - Real Madrid 0-1. Casemiro, din nou erou pentru campioana Spaniei

Tot astăzi, Atletico Madrid a pierdut acasă, împotriva lui Levante, scor 0-2, și i-a oferit rivalei din oraș șansa să se apropie la numai 3 puncte în clasament.
Liderul din La Liga a obținut o singură victorie în ultimele 4 etape și a rămas cu 55 de puncte. Real se află pe poziția secundă, cu 52 de puncte, dar cu un meci în plus față de trupa lui Diego Simeone.
În campionat, pentru formația de pe Santiago Bernabeu urmează duelul cu Real Sociedad, programat pe 1 martie. Până atunci, "galacticii" vor juca în turul optimilor UEFA Champions League, pe terenul Atalantei (24 februarie, ora 22:00).
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo