Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atletico, Bayern și PSG, cu ochii pe unul dintre colegii lui Ianis Hagi! Fotbalistul a impresionat la națională

Bianca Dumitru

Publicat 17/11/2021 la 11:49 GMT+2

Atletico Madrid se luptă cu Bayern, PSG și Aston Villa pentru transferul unui fotbalist de la Rangers. Este vorba despre Nathan Patterson, unul dintre cei mai promițători tineri scoțieni, care i-a impresionat cu evoluțiile din ultimele luni.

Rangers, Ianis Hagi, Nathan Patterson

Credit imagine: Getty Images

Atletico Madrid este constant în căutare de tineri fotbaliști promițători, pe care să-i transforme în vedete ale fotbalului mondial. Acum, potrivit presei din Spania, echipa lui Diego Simeone ar fi pus ochii pe una dintre speranțele fotbalului scoțian.
Este vorba despre Nathan Patterson, jucătorul lui Rangers, care este cotat de site-ul transfermarkt.com la doar 1,3 milioane de euro. Scoțianul a reușit în această săptămână un gol și un assist în meciul cu Moldova, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.
Scotland's Nathan Patterson (R) celebrates scoring to make it 1-0 during a FIFA World Cup Qualifier between Moldova and Scotland at the Zimbru Stadium, on November 12, 2021, in Chisinau, Moldova
În plus, fundașul are o pasă decisivă și în tricoul lui Rangers, pentru care a adunat 6 apariții în toate competițiile în acest sezon.
Prestațiile sale sunt urmărite de scouterii mai multor cluburi importante din Europa, pe lângă Atletico Madrid scoțianul fiind și în atenția celor de la Bayern Munchen, PSG sau Aston Villa, echipe pe care Steven Gerrard a preluat-o recent. Fostul antrenor al lui Rangers îl cunoaște pe Patterson și le-a spus șefilor săi că și-l dorește în echipă.
Nathan Patterson, în vârstă de doar 20 de ani, mai are contract cu campioana Scoției până în 2024, prelungindu-și înțelegerea cu clubul din Glasgow la începutul acestui an.

Atletico Madrid, aproape de transferul lui Lacazette

Alexandre Lacazette mai are contract cu Arsenal doar până la finalul sezonului 2021/22, francezul neavând de gând să-și prelungească înțelegerea cu 'tunarii'. În aceste condiții, atacantul în vârstă de 30 de ani s-a transformat într-unul dintre cei mai vânați fotbaliști ai momentului și are deja 6 oferte importante.
Potrivit jurnaliștilor de la Daily Express, Lacazette a luat deja o decizie asupra viitorului său. Fotbalistul, care a ajuns pe Emirates în 2017, după ce Arsenal le-a plătit 53 de milioane de euro celor de la Lyon, ar vrea să se transfere în Spania, acolo unde este dorit de Atletico Madrid.
Diego Simeone l-a plăcut dintotdeauna pe Lacazette și chiar a vrut să-l transfere în 2017. Mutarea nu s-a concretizat însă, cei de la Atletico având atunci o interdicție de transfer impusă de FIFA, după ce au fost găsiți vinovați de încălcarea regulilor de transfer internațional pentru jucătorii sub 16 ani.
Acum, fotbalistul își dorește să ajungă pe Wanda Metropolitano, acolo unde ar putea să fie coleg cu ceilalți jucători de atac ai campioanei Spaniei, Matheus Cunha, Antoine Griezmann, Angel Correa și Luis Suarez. Rămâne de văzut dacă acesta din urmă va mai continua și din sezonul 2022/23 la Atletico, contractul său fiind valabil doar până la finalul actualei stagiuni.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo