Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Benzema, OUT de la Real Madrid din cauza lui Haaland! Cât vor "galacticii" în schimbul lui

Bianca Dumitru

Publicat 19/02/2022 la 18:53 GMT+2

Real Madrid se pregătește pentru campania de transferuri din vară, conturându-și în prezent lista cu jucătorii care ar putea pleca de pe Santiago Bernabeu după sosirea lui Kylian Mbappe și Erling Haaland. Presa din Spania anunță că Florentino Perez este dispus să-i dea drumul lui Karim Benzema.

Karim Benzema of Real Madrid gestures after missing the penalty kick during the La Liga week 22 match between Real Madrid and Elche at Santiago Bernabeu in Madrid, Spain on January 23, 2022

Credit imagine: Getty Images

Oficialii lui Real Madrid sunt cu gândul la viitor, făcându-și planuri pentru perioada de mercato de la finalul acestui sezon. Așa cum se știe deja de foarte multă vreme, principalele ținte ale "galacticilor" sunt Kylian Mbappe și Erling Haaland, amândoi având șanse mari de a îmbrăca tricoul blanco din următoarea stagiune.
Potrivit presei din Spania, dacă norvegianul de la Borussia Dortmund va ajunge pe Santiago Bernabeu, această mutare ar grăbi despărțirea lui Karim Benzema de Real Madrid. Cei de la El Nacional notează că Florentino Perez este dispus să facă totul pentru a-l transfera pe Haaland, inclusiv să renunțe la golgheterul echipei.
Conform sursei citate, Benzema va fi pus pe lista plecărilor, dar "galacticii" nu vor renunța la el decât în schimbul sumei minime de 80 de milioane de euro. Rămâne, însă, de văzut dacă oficialii madrileni vor fi dispuși să negocieze, mai ales că francezul mai are contract doar până în 2023 și este greu de crezut că vor accepta să-l piardă gratuit la finalul stagiunii următoare.
De prelungirea înțelegerii lui Benzema nu poate fi deocamdată vorba în condițiile în care cerințele fotbalistului nu îi convin lui Perez, care deși îl apreciază, este conștient de vârsta lui.
Citește și:

Haaland, mai aproape ca niciodată de Real Madrid

Conform jurnaliștilor din Spania, Alf-Inge Haaland, tatăl fotbalistului, s-a întâlnit zilele trecute cu reprezentanții grupării madrilene și și-a dat acordul de principiu pentru un transfer peste câteva luni.
La întâlnire a luat parte și avocatul Rafaela Pimenta, mâna dreaptă a impresarului Mino Raiola, care nu a putut participa din cauza unor probleme de sănătate. Întâlnirea ar fi avut loc la Monte Carlo.
Faptul că Haaland va ajunge la Real Madrid a fost întărit de o declarație oferită de Javier Tebas, președintele La Liga, care este convins că norvegianul va îmbrăca tricoul blanco din sezonul viitor, la fel ca și Mbappe.
Argumentele oficialului iberic sunt că celelalte mari cluburi interesate de cei doi nu au forța financiară pentru a-și permite salariile uriașe pe care aceștia le vor solicita, menționând numele celor de la Barcelona sau Juventus.
"Real Madrid îi va lua pe Mbappe și Haaland, pentru că celelalte cluburi sunt distruse financiar, cum e cazul Barcelonei sau al celor de la Juventus. Venirea lui Mbappe este o veste grozavă pentru La Liga. Ar fi o bucurie, cel mai bun lucru care s-ar putea întâmpla. Nu am informații din interior, dar am văzut puține cazuri în care un jucător intrat în ultimele 6 luni de contract continuă la clubul său", a afirmat Javier Tebas.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo