Oficialii lui Real Madrid sunt cu gândul la viitor, făcându-și planuri pentru perioada de mercato de la finalul acestui sezon. Așa cum se știe deja de foarte multă vreme, principalele ținte ale "galacticilor" sunt Kylian Mbappe și Erling Haaland, amândoi având șanse mari de a îmbrăca tricoul blanco din următoarea stagiune.
Potrivit presei din Spania, dacă norvegianul de la Borussia Dortmund va ajunge pe Santiago Bernabeu, această mutare ar grăbi despărțirea lui Karim Benzema de Real Madrid. Cei de la El Nacional notează că Florentino Perez este dispus să facă totul pentru a-l transfera pe Haaland, inclusiv să renunțe la golgheterul echipei.
Conform sursei citate, Benzema va fi pus pe lista plecărilor, dar "galacticii" nu vor renunța la el decât în schimbul sumei minime de 80 de milioane de euro. Rămâne, însă, de văzut dacă oficialii madrileni vor fi dispuși să negocieze, mai ales că francezul mai are contract doar până în 2023 și este greu de crezut că vor accepta să-l piardă gratuit la finalul stagiunii următoare.
Liga
Marca anunță că Mbappe a bătut palma cu Real Madrid! "Au încheiat acordul săptămâna trecută"
IERI LA 11:14
De prelungirea înțelegerii lui Benzema nu poate fi deocamdată vorba în condițiile în care cerințele fotbalistului nu îi convin lui Perez, care deși îl apreciază, este conștient de vârsta lui.
Citește și:

Haaland, mai aproape ca niciodată de Real Madrid

Conform jurnaliștilor din Spania, Alf-Inge Haaland, tatăl fotbalistului, s-a întâlnit zilele trecute cu reprezentanții grupării madrilene și și-a dat acordul de principiu pentru un transfer peste câteva luni.
La întâlnire a luat parte și avocatul Rafaela Pimenta, mâna dreaptă a impresarului Mino Raiola, care nu a putut participa din cauza unor probleme de sănătate. Întâlnirea ar fi avut loc la Monte Carlo.
Faptul că Haaland va ajunge la Real Madrid a fost întărit de o declarație oferită de Javier Tebas, președintele La Liga, care este convins că norvegianul va îmbrăca tricoul blanco din sezonul viitor, la fel ca și Mbappe.
Argumentele oficialului iberic sunt că celelalte mari cluburi interesate de cei doi nu au forța financiară pentru a-și permite salariile uriașe pe care aceștia le vor solicita, menționând numele celor de la Barcelona sau Juventus.
"Real Madrid îi va lua pe Mbappe și Haaland, pentru că celelalte cluburi sunt distruse financiar, cum e cazul Barcelonei sau al celor de la Juventus. Venirea lui Mbappe este o veste grozavă pentru La Liga. Ar fi o bucurie, cel mai bun lucru care s-ar putea întâmpla. Nu am informații din interior, dar am văzut puține cazuri în care un jucător intrat în ultimele 6 luni de contract continuă la clubul său", a afirmat Javier Tebas.
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
15/05/2022 LA 17:27
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
15/05/2022 LA 11:22