Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fabio Capello crede că Real Madrid nu are nevoie de Mbappe, ci de fundași centrali

Alex Masgras

Publicat 06/10/2021 la 21:18 GMT+3

Fabio Capello este de părere că Real Madrid nu ar trebui să se concentreze pe transferul lui Kylian Mbappe, problema principală a madrilenilor în acest moment fiind apărarea.

Kylian Mbappé (PSG)

Credit imagine: Getty Images

Fabio Capello, fostul antrenor al celor de la Real Madrid, este de părere că echipa lui Carlo Ancelotti ar trebui să se concentreze pe Kylian Mbappe, considerând că aceștia nu au nevoie de atacantul francez în acest moment.
În această vară, Mbappe a fost o țintă pentru madrileni, dar s-a lovit de refuzul celor de la Paris Saint-Germain. Din luna ianuarie, Mbappe va fi liber să semneze cu orice club, acesta fiind deja în ultimul an de contract cu echipa din capitala Spaniei. De asemenea, președintele Florentino Perez a anunțat că Real Madrid va reîncepe negocierile pentru fotbalistul francez la începutul anului 2022.

Fabio Capello crede că Real Madrid are nevoie de fundași centrali

Cu două mandate pe Santiago Bernabeu (1996-1997 și 2006-2007), antrenorul italian este de părere că Real Madrid nu se concentrează pe problemele pe care le are. Într-un interviu acordat celor de la Corriere dello Sport, Capello a vorbit despre problemele din defensiva echipei lui Carlo Ancelotti.
picture

Fabio Capello and Ronaldo spent six months together at Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

"E nevoie de timp pentru o reconstrucție. Real Madrid nu are nevoie de Mbappe, are nevoie de fundași centrali. Doamne, i-am văzut în meciul cu Mallorca. Arată bine în față, chiar și fără Mbappe, pentru că au multe talente interesante. Barcelona nu poate să facă vreo mișcare, are probleme financiare. Dar cu stadioanele pline, veniturile vor crește și, ușor-ușor, va începe un nou ciclu", a declarat fostul antrenor al lui Real Madrid.
Kylian Mbappe a acordat în această săptămână un interviu pentru L'Equipe în care a confirmat că și-a dorit să se despartă de Paris Saint-Germain în această vară, spunând că principala destinație ar fi fost Real Madrid.
"Am crezut că aventura mea aici a luat final. Voiam să descopăr ceva nou, Am fost în liga franceză pentru șase sau șapte ani. Dacă aș fi plecat în această vară, aș fi mers doar la Real Madrid", a spus Kylian Mbappe.
Cu toate acestea, Mbappe este conștient că în fotbal lucrurile se pot schimba foarte repede: "Sunt în fotbal de ceva timp ca să știu că ceva ce era valabil ieri nu înseamnă ca va fi valabil azi sau mâine. Dacă cineva mi-ar fi spus că Messi va juca la PSG, nu l-aș fi crezut, așa că nu știm ce se poate întâmpla", a mai spus jucătorul francez.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo