Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florentino Perez despre cluburile deținute de state: "Oferi 200 de milioane pentru un jucător și ele nu îl vând"

Alex Masgras

Actualizat 16/11/2021 la 21:00 GMT+2

Florentino Perez a criticat politica de transferuri a unor cluburi de top ale Europei, cu susținere financiară, scoțând în evidență faptul că acestea refuză și oferte de sute de milioane de euro.

Florentino Perez.

Credit imagine: Getty Images

Într-o întâlnire cu consiliul de administrație al lui Real Madrid, Florentino Perez a criticat cluburile de top din Europa care sunt susținute de țări, scoțând în evidență sumele de sute de milioane de euro pe care acestea le refuză. Susținerea financiară de care au parte nu le obligă să caute soluții pentru a își vinde jucătorii, iar acest lucru îl nemulțumește pe Florentino Perez, care vrea ca toate cluburile de fotbal să funcționeze din banii pe care acestea le produc.
Printre cluburile la care acesta a făcut referire sunt Paris Saint-Germain și Manchester City, dar și Newcastle United, care are, de curând, proprietari noi.

Florentino Perez: "În curând, cele 30 de cluburi de top vor fi deținute de țări"

Florentino Perez crede că prezența anumitor state bogate în spatele cluburilor de fotbal reprezintă un lucru negativ pentru fotbal.
"Noi trebuie să ne respectăm contractele și să încercăm să aducem jucători buni, cei mai buni jucători. Dar trebuie să îți permiți acest lucru. Acum oferi 200 de milioane de euro pentru un jucător și ei nu îl vând. Este o nebunie!
Real Madrid mit Florentino Perez verteidigt sich
Dacă îl iei când i se termină contractul, e mai bine. În acest moment sunt multe cluburi cu susținerea unor state bogate care nu vor să își vândă jucătorii. Eu lupt ca managementul financiar să fie pe primul loc, nu să primești bani din alte părți. În curând, cele 30 de cluburi de top ale Europei vor fi deținute de țări.
Acesta nu este principiul Uniunii Europene. Am venit aici să lupt și asta fac de când am venit aici", a spus Florentino Perez, potrivit jurnalistului Ramon Alvarez de Mon de la Marca.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo