Într-o întâlnire cu consiliul de administrație al lui Real Madrid, Florentino Perez a criticat cluburile de top din Europa care sunt susținute de țări, scoțând în evidență sumele de sute de milioane de euro pe care acestea le refuză. Susținerea financiară de care au parte nu le obligă să caute soluții pentru a își vinde jucătorii, iar acest lucru îl nemulțumește pe Florentino Perez, care vrea ca toate cluburile de fotbal să funcționeze din banii pe care acestea le produc.
Printre cluburile la care acesta a făcut referire sunt Paris Saint-Germain și Manchester City, dar și Newcastle United, care are, de curând, proprietari noi.
Liga
Real Madrid caută rezervă pentru Benzema. Werner, pe lista echipei de pe Bernabeu
29/07/2022 LA 09:33

Florentino Perez: "În curând, cele 30 de cluburi de top vor fi deținute de țări"

Florentino Perez crede că prezența anumitor state bogate în spatele cluburilor de fotbal reprezintă un lucru negativ pentru fotbal.
"Noi trebuie să ne respectăm contractele și să încercăm să aducem jucători buni, cei mai buni jucători. Dar trebuie să îți permiți acest lucru. Acum oferi 200 de milioane de euro pentru un jucător și ei nu îl vând. Este o nebunie!
https://i.eurosport.com/2021/05/08/3128300.jpg
Dacă îl iei când i se termină contractul, e mai bine. În acest moment sunt multe cluburi cu susținerea unor state bogate care nu vor să își vândă jucătorii. Eu lupt ca managementul financiar să fie pe primul loc, nu să primești bani din alte părți. În curând, cele 30 de cluburi de top ale Europei vor fi deținute de țări.
Acesta nu este principiul Uniunii Europene. Am venit aici să lupt și asta fac de când am venit aici", a spus Florentino Perez, potrivit jurnalistului Ramon Alvarez de Mon de la Marca.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga
Rudiger, reprofilat de Ancelotti. Ce a spus antrenorul lui Real Madrid despre postul fundașului său
26/07/2022 LA 10:47
Liga
Juventus intră în cursa pentru transferul lui Depay. Olandezul, aproape de despărțirea de Barca
26/07/2022 LA 08:36