Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florentino Perez pregătește un transfer surpriză pentru a îl convinge pe Mbappe să semneze cu Real Madrid

Alex Masgras

Actualizat 13/10/2021 la 13:30 GMT+3

Florentino Perez pregătește un nou transfer la Real Madrid, pentru a îl convinge pe Kylian Mbappe să aleagă clubul din capitala Spaniei vara viitoare.

Florentino Perez

Credit imagine: Getty Images

Paul Pogba este din nou în vizorul lui Real Madrid. La finalul acestui sezon, contractul francezului cu Manchester United expiră și se pare că echipa din capitala Spaniei a fost foarte atentă la situația acestuia în ultima perioadă. De asemenea, până în acest moment, Pogba nu a dat semne că ar dori să își prelungească contractul cu echipa lui Ole Gunnar Solskjaer, lucru pe care l-a dat de înțeles și agentul fotbalistului, Mino Raiola.
Potrivit AS, Real Madrid dorește ca Pogba să ajungă pe Santiago Bernabeu din sezonul viitor, dar nu este dispusă să plătească un salariu mai mare decât cel pe care îl are acesta la United. Francezul are un salariu de aproximativ 18 milioane de euro în Anglia, sumă pe care madrilenii sunt dispuși să o plătească, ținând cont că mijlocașul ar veni liber de contract. Astfel, Real Madrid ar face o afacere asemănătoare cu cea din această vară, când David Alaba a ajuns pe Santiago Bernabeu liber de contract de la Bayern Munchen.
Newcastle - Tottenham, etapa 8

Florentino Perez speră ca transferul lui Pogba să îl convingă pe Mbappe să vină la Madrid

Președintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez, speră ca un eventual transfer al lui Paul Pogba la Real Madrid să îl influențeze pe Kylian Mbappe. În urmă cu o săptămână, Mbappe a declarat că a cerut să plece de la Paris Saint-Germain, cu un an înainte să îi expire contractul.
Francezul de 22 de ani se află în aceeași situație cu Paul Pogba, contractul acestuia cu Paris Saint-Germain ajungând la final la finalul acestui sezon. Cu toate că francezii fac tot posibilul ca Mbappe să rămână pe Parc des Princes, este cunoscut faptul că atacantul lui PSG își dorește să ajungă la Real Madrid.
Mbappe, Benzema și Pogba la naționala Franței
Astfel, pe lângă dorința acestuia de a ajunge pe Santiago Bernabeu, Florentino Perez mizează pe aducerea lui Paul Pogba, dar și pe Karim Benzema, francezul care se află la Real Madrid încă din 2009.
Cei trei francezi au câștigat în urmă cu câteva zile trofeul UEFA Nations League alături de echipa națională, la care au contribuit din plin, Benzema și Mbappe marcând golurile din finala cu Spania, în timp ce Pogba a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei lui Deschamps. Cei trei se înțeleg foarte bine la naționala Franței, iar tentația de a juca împreună și la echipa de club poate cântări enorm în deciziile pe care Pogba și Mbappe le vor face pentru sezonul viitor.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo