Edin Hazard are toate șansele să devină cel mai prost transfer din istoria lui Real Madrid. Adus pe Bernabeu de la Chelsea în vara lui 2019, în schimbul a 115 milioane de €, belgianul a fost un fisco total la gruparea madrilenă, jucând foarte puțin din cauza deselor accindetări.
Presa iberică a scris că Realul ar vrea să scape de el în vară, dar fratele acestuia, Thorgan Hazard, susține că atacantul de bandă va rămâne la Madrid până în 2024, când contractul îi va expira.
"Eden și-a făcut deja cariera. E bine acolo unde este, familia lui se simte bine acolo. Are contract până în 2024 și cred că îl va duce la final. Poate că Eden joacă puțin mai puțin acum și echipa funcționeză fără el, dar toată lumea știe cât de bun este", a spus Thorgan Hazard pentru belgienii de la Het Laatste Nieuws.
Liga
Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant
14/05/2022 LA 12:46
Citește și:

Real va putea scăpa cu greu de Hazard

Chiar dacă e clar că Hazard nu mai reprezintă o opțiune viabilă pentru Ancelotti, mai ales dacă Mbappe va ajunge pe Bernabeu, șefii Realului vor avea o misiune dificilă în a scăpa de belgian. Acesta are un salariu uriaș și este conștient că nu va găsi o echipă care să-i ofere un contract similar.
Astfel, Hazard ar putea alege să rămână "cu forța" la Real, pe modelul Gareth Bale, care nu a dorit să plece sub nicio formă, tocmai pentru că nimeni nu i-ar fi plătit salariul pe care îl are la Madrid. O dovadă că belgianul nu vrea să plece de la Real a fost oferită în fereastra de transferuri din iarnă, când Newcastle a insistat pentru aducerea sa, iar Florentino Perez acceptase oferta, dar jucătorul nici nu a vrut să audă.
Deși Ancelotti i-a oferit câteva șanse când și-a revenit după ultima accindetare, Hazard a avut prestații foarte slabe și acum a devenit o eternă rezervă. În acest sezon, Eden Hazard a acumulat abia 877 de minute jucate, în care a marcat un gol și a oferit două pase decisive.
Fotbal
Top 15 fotbaliști ale căror cote de piață au scăzut cel mai mult de la începutul acestui sezon
20/04/2022 LA 06:52
Fotbal
Destinație surprinzătoare pentru Eden Hazard. Belgianul are o ofertă emoționantă
09/04/2022 LA 05:11