Real Madrid este poate cel mai galonat club din lume, iar astăzi gruparea de pe Bernabeu a împlinit 120 de ani de existență. Cu această ocazie, presa iberică a trecut în revistă cele mai importante momente din istoria clubului, iar jurnaliștii de la Marca au realizat un top format din 120 de jucători legendari care au îmbrăcat tricoul blanco.
Printre aceștia s-a numărat și Gheorghe Hagi, care a jucat la gruparea de pe Bernabeu timp de două sezoane: 1990-1992.
"Un mijlocaș de picior stâng cu o atingere rafinată. Întotdeauna a declarat că i-a părut rău că a plecat de la Real Madrid", a fost descrierea pe care jurnaliștii iberici i-au făcut-o "Regelui".
Liga Campionilor UEFA
Mesajul lui Karim Benzema despre Mbappe după victoria din finala Champions League
ACUM 19 MINUTE
Citește și:

Hagi a câștigat două trofee cu Real Madrid

Gheorghe Hagi a ajuns la Real Madrid în 1990, după Mondialul din Italia. Într-o perioadă în care gruparea de pe Bernabeu nu era neapărat în cea mai bună formă, Hagi a avut dificultăți în a se impune. În acea vreme nu era permisă folosirea a mai mult de 3 jucători străini pe teren, iar românul nu a putut oferi cea mai bună versiune a sa.
În cei doi ani petrecuți la Real, Hagi a jucat 84 de meciuri, reușind să marcheze 20 de goluri, multe dintre ele de generic. Singurele trofee câșgigate de Hagi în tricoul Realului au fost două Supercupe ale Spaniei, în 1990 și 1991.
În 1992, Hagi a plecat de Brescia, iar doi ani mai târziu ajungea la marea rivală a Realului, FC Barcelona, după prestațiile fantastice de la Mondialul american din 1994. Astfel, Hagi a aintrat în categoria selectă a fotbaliștilor care au jucat pentru cele mai mari cluburi ale Spaniei.
Liga Campionilor UEFA
Sadio Mane, mesaj de adio? Ce a spus senegalezul după finala Champions League
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Andy Robertson critică UEFA după finala Champions League: "Organizarea a fost un dezastru"
ACUM 2 ORE