Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Sergio Aguero după ce medicii l-au anunțat că va lipsi cel puțin 3 luni de pe teren

Bianca Dumitru

Publicat 02/11/2021 la 11:18 GMT+2

Sergio Aguero a fost scos de pe teren în prima repriză a meciului dintre Barcelona și Alaves după ce a acuzat probleme respiratorii. Fotbalistul a primit un verdict dur de la medici, urmând a rămâne cel puțin 3 luni sub observația doctorilor. Fotbalistul și-a anunțat fanii că este bine.

Barcelona's Argentinian forward Kun Aguero controls the ball during the Spanish League football match between FC Barcelona and Deportivo Alaves at the Camp Nou stadium in Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Sâmbătă, în meciul dintre Barcelona și Alaves, Sergio Aguero a acuzat probleme respiratorii și a fost schimbat în minutul 41, după ce i s-au acordat îngrijiri medicale pe teren timp de trei minute.
Deși a ieșit pe picioarele lui de pe gazon, atacantul în vârstă de 33 de ani a fost ulterior dus la spital, disconfortul toracic resimțit îngrijorându-i pe cei din staff-ul medical, care au decis ca fotbalistul să fie supus unor investigații cardiace.
Primele informații ale medicilor prezentau faptul că Sergio Aguero ar fi suferit un episod tahicardic, fiindu-i depistate bătăi accelerate ale inimii. Fotbalistul a fost supus apoi unui set amplu de analize, iar luni seară oficialii Barcelonei au emis un comunicat de presă în care au anunțat că atacantul va lipsi cel puțin 3 luni de pe teren, urmând a sta sub observația doctorilor.
"Sergio Aguero a fost supus unui proces diagnostic și terapeutic de către Dr. Josep Brugada. El este indisponibil pentru următoarele trei luni, timp în care va fi evaluată eficacitatea tratamentului pentru a-i determina procesul de recuperare", se arată în mesajul clubului blaugrana.
Presa din Spania a scris că Aguero este devastat. Cei de la publicația catalană Sport au notat că fotbalistul nu se aștepta să treacă printr-un astfel de episod, mai ales că era într-un moment în care se simțea extrem de entuziasmat și de puternic, fiind convins că poate să dea totul pentru a-și ajuta echipa să obțină rezultate bune.

Mesajul lui Sergio Aguero după verdictul medicilor

Luni seară, după comunicatul postat pe rețelele de socializare de Barcelona, Sergio Aguero a reacționat și el, scriind un mesaj pe contul său de Twitter. Fotbalistul argentinian a precizat că se simte bine și le-a mulțumit celor care au fost cu sufletul alături de el în acest moment dificil al carierei sale.
"Sunt bine și determinat să fac față procesului de recuperare. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele de sprijin și dragoste care îmi fac inima mai puternică astăzi", a scris Aguero.
Atacantul a adunat doar 5 apariții în tricoul catalanilor, revenind după o accidentare la gambă la jumătatea lunii octombrie. Singurul gol al lui Aguero pentru Barcelona a fost marcat pe Camp Nou, în derby-ul cu Real Madrid, încheiat cu scorul de 1-2.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo