Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mutarea pregătită de Real Madrid în vară. Spaniolii vor să activeze clauza de răscumpărare a lui Sergio Reguilon

Romeo Ene

Actualizat 02/02/2022 la 12:42 GMT+2

Real Madrid pregătește terenul pentru vară, iar în acest sens trupa lui Ancelotti vrea să activeze clauza de răscumpărare a lui Sergio Reguillon, în prezent la Tottenham.

Sergio Reguilon of Tottenham Hotspur celebrates after scoring a goal to make it 2-1 during the Premier League match between Tottenham Hotspur and Leeds United at Tottenham Hotspur Stadium on November 20, 2021 in London, England.

Credit imagine: Getty Images

Conform publicației spaniole ABC, madrilenii iau în considerare activarea clauzei de răscumpărare a fundașului stânga, în valoare de 40 de milioane de euro.
Această clauză expiră chiar la vară, iar trupa lui Ancelotti trebuie să ia o decizie până în acel moment.
Sergio Reguilon s-a format la Real și a debutat la prima echipă în sezonul 2018-2019. Julen Lopetegui și Santiago Solari l-au plăcut foarte mult în acel sezon, dar, odată cu venirea lui Zinedine Zidane, spaniolul și-a pierdut locul de titular.
Fundașul de 25 de ani a fost împrumutat la Sevilla în 2019, după venirea lui Ferland Mendy pe Santiago Bernabeu. După un sezon 2019-2020 solid în tricoul Sevillei, Real Madrid l-a vândut pe Reguilon la Tottenham, în septembrie 2020, pentru 30 de milioane de euro.

Real Madrid vrea să transfere un fundaș stânga

Madrilenii încearcă să se întărească în defensivă, iar aducerea unui fundaș stânga a devenit prioritară în acest moment, ținând cont de faptul că Marcelo se află pe picior de plecare.
Deși Tottenham a crezut că a dat lovitura cu transferul lui Reguilon, fundașul nu a mai impresionat în tricoul englezilor precum o făcuse în cel al Sevillei. Motivul poate fi legat de instabilitatea clubului britanic, ce a schimbat nu mai puțin de 4 manageri de la venirea lui Reguilon în Anglia.
CITEȘTE ȘI:
Spaniolul a rămas principala variantă pentru postul de fundaș stânga de la Tottenham, în viziunea acestor manageri, dar nu a fost constant în cele 58 de partide disputate pentru Spurs. Chiar și așa, Real Madrid ia în considerare o repatriere a jucătorului la vară.
Interesul lui Real Madrid vine în contextul incertitudinilor legate de viitorul lui Marcelo și al lui Miguel Gutierrez. Dacă Marcelo are șanse mari de a pleca liber de contract la vară, cel mai probabil pentru a se întoarce în Brazilia, Gutierrez s-a trezit într-o situație similară cu Reguilon în urmă cu aproape trei ani.
Avându-l pe Ferland Mendy drept singurul fundaș stânga din lot, Real Madrid trebuie să aducă încă unul pentru a-i crea concurență francezului. În acest sens, madrilenii au identificat trei soluții posibile penrtu problemele lor, Reguilon fiind în fruntea listei.
În afară de Reguilon, Jose Gaya și Angelino reprezintă alte variante pentru trupa lui Ancelotti, conform thehardtackle, însă Los Blancos ar prefera să-l aducă pe Reguilon, acesta fiind deja familiarizat cu ceea ce înseamnă un club precum Real Madrid.
Spaniolii au, astfel, o decizie importantă de luat în următoarele luni și va fi interesant de văzut dacă îl vor readuce pe Reguilon pentru 40 de milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo