Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Până și coechipierii sunt uluiți de ce se întâmpă cu Hazard la Real Madrid: "Într-o zi o să ne spună!"

Irina Aldea

Publicat 09/02/2022 la 08:18 GMT+2

Eden Hazard a ajuns la Real Madrid în 2019 ca un erou, însă nu a reușit să își consolideze un loc de titular în tricoul blanco din cauza accidentărilor și a inconstanței din joc, dar și pe baza lipsei sale de formă. Belgianul reprezintă un mister chiar și pentru coechipierii lui.

Eden Hazard

Credit imagine: Getty Images

Eden Hazard va rămâne în istorie ca unul dintre cele mai slabe transferuri făcute vreodată de Real Madrid. Chinuit de accidentări și pe fondul lipsei de formă, belgianul a avut o perioadă de coșmar pe Bernabeu. Ceea ce se întâmplă cu belgianul reprezintă un mister chiar și pentru colegii lui de la Real Madrid. Asensio, unul dintre jucătorii pe care Ancelotti se bazează din ce în ce mai mult, a făcut câteva dezvăluiri despre colegul transferat de la Chelsea.
"Îl văd bine pe Eden. Se antrenează bine, îl văd că vrea să-i bucure pe fanii Realului, dar multe lucruri au fost puse cap la cap, câteva accidentări... E greu de știut. Trebuie să-l întrebi asta și într-o zi ne va spune. Este în continuare foarte important pentru noi și în acest sezon. Este un jucător care are un talent incredibil. Este unul dintre cei mai buni jucători alături de care am împărțit vestiarul și deja se vede asta la antrenamente și cred că poate contribui foarte mult în acest sezon", a spus Marco Asensio, potrivit Marca.

Eden Hazard, un mister chiar și pentru colegii de la Real Madrid

Real Madrid l-a achiziţionat pe internaţionalul belgian Eden Hazard pentru 100 de milioane de euro în vara anului 2019, când l-a transferat de la echipa engleză Chelsea Londra. El s-a confruntat însă cu perioade dificile, marcate de numeroase accidentări. Hazard, care are contract cu Real Madrid până în 2024, a fost în ultimele luni asociat și cu posibile transferuri la fostul său club, Lille, dar și la echipe din Premier League, cum ar fi West Ham sau Newcastle.
Asensio a vorbit de asemenea și despore iminentul transfer al lui Mbappe la real Madrid: "Să-l am partener pe Kylian? Îmi place mult să joc alături de cei mai buni. Dacă vine, sunt sigur că ne-am înțelege perfect", a spus Asensio, care a punctat de asemenea că nu are de gând să plece de pe Bernabeu în periaoda următoare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo