Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid câștigă cu 3-1 pe terenul celor de la Osasuna! Benzema a ratat două lovituri de la 11 metri

Alex Masgras

Publicat 21/04/2022 la 00:43 GMT+3

Real Madrid a ajuns la 24 de victorii în La Liga, după victoria de pe terenul celor de la Osasuna, scor 3-1. Karim Benzema s-a remarcat în deplasarea câștigată de echipa lui Ancelotti prin ratarea a două lovituri de la 11 metri în decurs de doar 7 minute.

Marco Asensio del Real Madrid celebra su 1-2 con Lucas Vázquez del Real Madrid, Dani Ceballos del Real Madrid durante el partido de La Liga Santander entre Osasuna y Real Madrid en el Estadio El Sadar el 20 de abril de 2022 en Pamplona España

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a câștigat partida de pe terenul lui Osasuna, scor 3-1. Echipa lui Carlo Ancelotti a ajuns la 78 de puncte în La Liga, iar titlul este în acest moment doar o chestiune de timp.
Real Madrid a deschis scorul în minutul 12 prin David Alaba, dar avantajul echipei lui Ancelotti a fost unul de scurtă durată, deoarece Osasuna a restabilit egalitatea un minut mai târziu prin Ante Budimir. Chiar înainte de pauză, Real Madrid a revenit la conducere, grație reușitei lui Asensio.
După revenirea celor două echipe de la cabine, Karim Benzema a ratat două lovituri de la 11 metri, în decurs de doar 7 minute. Prima ratare a francezului a venit în minutul 51, atunci cân Herrera a ghicit colțul și a respins, iar Ceballos a trimis pe lângă.
Citește și:

Real Madrid, victorie pe terenul Osasunei

În minutul 58, Karim Benzema a avut oportunitatea de a își lua revanșa în fața portarului Osasunei, numai că scenariul s-a repetat, iar Herrera a apărat și a doua lovitură de la 11 metri.
Cele două ratări ale atacantului francez nu au avut urmări negative pentru echipa lui Carlo Ancelotti, care a stabilit scorul final în minutul 90+6. Karim Benzema l-a lansat excelent pe Vinicius, care a plecat pe contraatac și i-a pasat decisiv lui Lucas Vazquez.
În urma acestei victorii, Real Madrid a ajuns la 78 de puncte în La Liga, fiind la 18 puncte de Barcelona, care se află pe locul 3, cu două partide mai puțin disputate și la 17 puncte de Atletico Madrid, ocupanta locului secund.
Tot în această seară, Atletico Madrid a remizat pe teren propriu în fața celor de la Granada, coșmarul sezonului trecut al echipei lui Diego Simeone, scor 0-0. O altă partidă care a avut loc miercuri seară în La Liga a fost cea dintre Celta Vigo și Getafe, câștigată de oaspeți cu scorul de 2-0.
Premier League 19, 20, 21 aprilie 2022 - Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo