Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un jucător de la Manchester City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou

Bianca Dumitru

Publicat 18/09/2021 la 10:15 GMT+3

Barcelona s-a despărțit în această vară de Lionel Messi. Catalanii au pus ochii pe Raheem Sterling, jucătorul lui Manchester City care ar putea ajunge pe Camp Nou, sub formă de împrumut, la începutul anului 2022.

Manchester City's English midfielder Raheem Sterling (R) celebrates with teammates after an own goal by Wolverhampton Wanderers' Belgian midfielder Leander Dendoncker (unseen) during the English Premier League football match between Manchester City and Wo

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a realizat în această vară mai multe transferuri importante. Catalanii i-au adus pe Memphis Depay, Sergio Aguero și Eric Garcia, dar s-au despărțit de Antoine Griezmann, Miralem Pjanic și Lionel Messi, acesta din urmă plecând după 21 de ani petrecuți în tricoul blaugrana.
În acest moment, oficialii de pe Camp Nou ar fi în căutarea unui fotbalist care să-i ia locul argentinianului în echipă. Potrivit jurnaliștilor publicației catalane Sport, șefii Barcelonei ar fi interesați de împrumutul unui jucător de la Manchester City. Este vorba despre Raheem Sterling, care li s-ar putea alătura foștilor săi coechipieri, Garcia și Aguero, în iarnă.
Sterling, cotat de site-ul transfermarkt.com la 90 de milioane de euro, mai are contract cu echipa lui Pep Guardiola până în vara anului 2023, dar surse apropiate fotbalistului au anunțat încă de câteva luni că acesta își dorește o nouă provocare.
Acest lucru pare cu atât mai actual cu cât atacantul de 26 de ani a fost rezervă în cele mai multe meciuri disputate de City în noul sezon, antrenorul preferându-i pe Jack Grealish și Gabriel Jesus în locul său.
Conform sursei citate, mutarea ar putea avea loc în următoarea perioadă de mercato, șefii campioanei Angliei fiind dispuși să-l împrumute sau chiar să-l vândă pe fotbalistul adus în 2015 de la Liverpool, în schimbul a 63,7 milioane de euro.
Raheem Sterling, în vârstă de 26 de ani, are în palmares trei titluri de campion în Premier League, cinci Cupe ale Ligii, o Cupă și două Supercupe ale Angliei, toate cucerite în perioadă petrecută la Manchester City.
Program Premier League, etapa a cincea
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo