Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi, într-o ipostază inedită! Cine sunt antrenorii cu care fostul mijlocaș ar sta la cafea

Alex Masgras

Publicat 17/11/2021 la 12:11 GMT+2

Xavi Hernandez, noul antrenor al Barcelonei, a acceptat provocarea celor de la Barca TV și a răspuns la câteva întrebări amuzante.

Former football player Xavi Hernandez is presented as the new coach of FC Barcelona at the Camp Nou stadium on November 8, 2021, in Barcelona, Catalonia, Spain. (Photo by Albert Llop/NurPhoto via Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

În ciuda regulilor stricte cu care a venit la Barcelona, Xavi arată că este o persoană cu simțul umorului și că atmosfera în cadrul echipei este una foarte bună. Fostul mijlocaș a acceptat provocarea celor de la Barca TV și a răspuns la câteva întrebări amuzante.
Regulile jocului au fost foarte simple. Xavi a primit câte trei nume și a trebuit să numească persoana cu care ar bea o cafea, cui i-ar face o farsă și cui i-ar încredința cheile de la casă. Surprinzător sau nu, cei cu care Xavi ar sta la o cafea sunt antrenori cu care a lucrat sau pe care îi admiră, aceștia fiind Luis Enrique, Zinedine Zidane, Frank Rijkaard și Pep Guardiola.
Victimele alese pentru o farsă de către Xavi sunt Rafael Nadal, Ronaldinho, Zlatan Ibrahimovic și David Villa, în timp ce le-ar încredința cheile de la casă lui Iker Casillas, Dani Alves, Carles Puyol și Andres Iniesta.

Xavi mai vrea un jucător cu experiență la Barcelona

Potrivit ESPN, Xavi a pus ochii pe alt jucător cu experiență. Cesar Aspilicueta, căpitanul lui Chelsea, va intra în ultimele 6 luni de contract cu gruparea londoneză și nu și-a prelungit încă înțelegerea cu echipa lui Thomas Tuchel.
Americanii scriu că spaniolul și-ar dori o prelungire a contractului, dar o ofertă din partea Barcelonei ar schimba acest lucru. Xavi îl dorește insistent pe Aspilicueta, atât pentru experiența sa la cel mai înalt nivel, dar și pentru polivalența sa.
Aspilicueta se află la Chelsea din 2012, atunci când londonezii au plătit 9 milioane de euro pentru aducerea sa de la Marseille. Om de bază la Chelsea, spaniolul este cel mai vechi jucător al campioanei Europei din sezonul trecut.
Până la un eventual transfer al lui Aspilicueta pe Camp Nou, Xavi va debuta în acest weekend pe banca Barcelonei pe teren propriu, împotriva rivalei din oraș, Espanyol.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo