Xavi Hernandez a făcut o serie de declarații care au fost interpretate ca ofensatoare la adresa lui Real Madrid.
La conferința de presă de dinaintea meciului cu Frankfurt din sferturile Europa League antrenorul Barcelonei a fost rugat să comenteze calificarea lui Real Madrid în semifinalele Champions League, venite în urma unui joc mai degrabă modest în returul cu Chelsea.
Xavi a punctat că la Barcelona rezultatele trebuie obținute în urma unui joc bun, plăcut, și de aceea clubul catalan este cel mai dificil și cel mai exigent club din lume.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
ACUM 6 ORE
Citește și:

Xavi, contrat de Jorge Valdano

Antrenorul Barcelonei a fost astăzi contrat de Jorge Valdano, fost jucător, antrenor și conducător la Real Madrid, actualmente analist la televiziunea spaniolă Movistar. Argentinianul consideră că Xavi și-a îndeplinit scopul prin acea declarație, făcându-i mândri pe fanii Barcelonei, dar nu este de acord cu cele afirmate de tânărul antrenor.
"Desigur, FC Barcelona nu este cel mai dificil club din lume. Cel mai dificil din lume Real Madrid, un club care are obligația de a câștiga mereu și pentru care nimic nu este suficient. Real Madrid îți câștigă o Ligă a Campionilor și nu e mare lucru. Obiectivul rămâne același și în anul următor.Așa se întâmplă în permanență.
În rest, un discurs foarte inteligent pentru consumul intern și pentru mândria fanilor Barcelonei. A fost un discurs foarte reușit pentru că știe cui i se adresează. Cu siguranță va genera controverse pentru că din cealaltă parte vor fi mulți oameni care vor gândi ca mine", a spus Valdano, citat de sport.es.
Jorge Valdano, campion mondial cu Argentina în 1986, a jucat 3 ani la Real Madrid (1984-1987), câștigând două Cupe ale Spaniei și două Cupe UEFA. Între 1994 și 1996 a fost antrenorul echipei de pe Bernabeu, reușind să câștige un titlu în La Liga, iar între 2000 și 2011 a ocupat diverse funcții în conducerea grupării blanco.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
IERI LA 07:21
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00