Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi a anunțat că Jules Kounde "va putea juca" duminică, împotriva lui Valladolid! Francezul a fost înregistrat

Cristian Mihală

Actualizat 28/08/2022 la 00:14 GMT+3

Fundaşul francez Jules Kounde, care nu a prins niciun minut într-un meci oficial cu FC Barcelona, "va putea juca" duminică împotriva lui Real Valladolid pe Camp Nou în etapa a treia din La Liga, a afirmat sâmbătă antrenorul său, Xavi, citat de AFP.

Jules Koundé

Credit imagine: Getty Images

UPDATE | Jules Kounde a fost înregistrat ca jucător al Barcelonei. Anunțul a fost confirmat de oficialii La Liga.

"Suntem convinşi că Jules (Kounde) va putea juca mâine. Va fi înscris", a spus tehnicianul catalan într-o conferinţă de presă.
Sosit la sfârşitul lui iulie, internaţionalul francez (23 de ani, 11 selecţii) nu a putut fi înscris pentru primele două etape de campionat din cauza problemelor economice ale Barcei: gruparea catalană va depăşi plafonul salarial stabilit de Liga spaniolă de fotbal dacă îi va înscrie pe toţi jucătorii veniţi în această vară.
"Nu vom falsifica niciodată competiţia. Barca nu a făcut şi nu va face niciodată aşa ceva. Devine foarte complicat să înscrii nişte jucători. Suntem optimişti pentru mâine, e doar o problemă de cifre, care trebuie să se încadreze în fair play-ul financiar", a spus Xavi.
El a vorbit şi despre grupa în care echipa sa a fost repartizată în Liga Campionilor, alături de Bayern Munchen, Inter Milano şi Viktoria Plzen.
"Vom încerca să-i învingem pe toţi. Am nimerit într-o grupă foarte grea, poate cea mai grea din ultimii douăzeci de ani. Obiectivul este să trecem de faza grupelor, însă va fi o provocare foarte mare", a reacţionat Xavi.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo