Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Familia și copiii lui Di Maria, ținuți ostatici în timpul unui jaf violent

Cristian Mihală

Publicat 15/03/2021 la 07:58 GMT+2

PSG a pierdut cu Nantes, aseară, scor 1-2, dar nimic nu a mai contat pentru jucătorii campioanei. Familiile lui Di Maria și Marquinhos au fost prădate de hoți, scandalul generând în casa argentinianului.

Di Maria trece prin momente grele

Credit imagine: Eurosport

Casa lui Di Maria a fost jefuită în timpul partidei PSG-Nantes, anunță RMC Sport și L'Equipe. În locuință se aflau inclusiv copiii starului sud-american și, potrivit presei franceze "scandalul a degenerat". Membrii familiei jucătorului au fost ținuți ostatici în timp ce tâlharii au căutat obiecte de preț și lucrurile au fost extrem de intense, ajungându-se, din câte se pare, la corecții fizice.
Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, a aflat despre incident la începutul reprizei secunde și imediat i-a comuncat asta lui Pochettino, tehnicianul decizând să îl scoată imediat de pe teren pe Di Maria pentru a-i comunica cele întâmplate. În minutul 62, după operarea schimpării, tehnicianul campioanei a mers pe tunel cu fotbalistul, lipsind preț de câteva minute. RMC Sport scrie că scandalul de la locuința lui Di Maria a fost "foarte violent", însă nu dă detalii despre starea membrilor familiei argentinianului.
Pochettino, după jaful de la casa lui Di Maria: "La final, nu am mai vorbit de fotbal"
Conform Le Parisien, cel mai probabil s-a ajuns la un conflict fizic în momentul în care familia starului a dat "nas în nas" cu hoții. Inițial, aceștia credeau că nu e nimeni acasă. În momentul pătrunderii în locuință, tâlharii au fost convinși de acest lucru, familia jucătorului aflându-se într-o altă aripă a vilei.
"Sunt situații care nu țin de fotbal și astfel se explică prestația noastră din a doua repriză. La final, nu am mai vorbit despre fotbal, ci despre lucruri care nu ar trebui să se întâmple într-o societate civilizată", a spus Pochettino la final.
Di Maria este pentru a doua oară victima hoților, după ce a pățit un incident similar când locuia în Manchester și juca pentru United.

Și Marquinhos a fost jefuit aseară

Di Maria nu a fost singurul jucător al lui PSG prădat de hoți duminică seară. Și părinții lui Marquinhos au fost jefuiți, la Paris, în propria casă. Din primele informații, acolo scandalul nu a degenerat, mama și tatăl fundașului brazilian fiind foarte cooperanți cu tâlharii, care, după ce au luat mai multe obiecte de preț s-au făcut nevăzuți.
Moda furturilor din locuințele jucătorilor când aceștia au meci a devenit o adevărată modă în Vest. Săptămâna trecută, Ancelotti și Olsen (Everton) au căzut victime tâlharilor.
La PSG, doar în ultimul an și jumătate, Sergio Rico, Thiago Silva și Eric Maxim Choupo-Moting au fost la rândul lor jefuiți.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo