Casa lui Di Maria a fost jefuită în timpul partidei PSG-Nantes, anunță RMC Sport și L'Equipe. În locuință se aflau inclusiv copiii starului sud-american și, potrivit presei franceze "scandalul a degenerat". Membrii familiei jucătorului au fost ținuți ostatici în timp ce tâlharii au căutat obiecte de preț și lucrurile au fost extrem de intense, ajungându-se, din câte se pare, la corecții fizice.
Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, a aflat despre incident la începutul reprizei secunde și imediat i-a comuncat asta lui Pochettino, tehnicianul decizând să îl scoată imediat de pe teren pe Di Maria pentru a-i comunica cele întâmplate. În minutul 62, după operarea schimpării, tehnicianul campioanei a mers pe tunel cu fotbalistul, lipsind preț de câteva minute. RMC Sport scrie că scandalul de la locuința lui Di Maria a fost "foarte violent", însă nu dă detalii despre starea membrilor familiei argentinianului.
Fotbal
Arbitri cu microfoane și meciuri mai scurte. Schimbări istorice propuse de Super Liga Europei
ACUM 14 ORE
Pochettino, după jaful de la casa lui Di Maria: "La final, nu am mai vorbit de fotbal"
Conform Le Parisien, cel mai probabil s-a ajuns la un conflict fizic în momentul în care familia starului a dat "nas în nas" cu hoții. Inițial, aceștia credeau că nu e nimeni acasă. În momentul pătrunderii în locuință, tâlharii au fost convinși de acest lucru, familia jucătorului aflându-se într-o altă aripă a vilei.
"Sunt situații care nu țin de fotbal și astfel se explică prestația noastră din a doua repriză. La final, nu am mai vorbit despre fotbal, ci despre lucruri care nu ar trebui să se întâmple într-o societate civilizată", a spus Pochettino la final.
Di Maria este pentru a doua oară victima hoților, după ce a pățit un incident similar când locuia în Manchester și juca pentru United.

Și Marquinhos a fost jefuit aseară

Di Maria nu a fost singurul jucător al lui PSG prădat de hoți duminică seară. Și părinții lui Marquinhos au fost jefuiți, la Paris, în propria casă. Din primele informații, acolo scandalul nu a degenerat, mama și tatăl fundașului brazilian fiind foarte cooperanți cu tâlharii, care, după ce au luat mai multe obiecte de preț s-au făcut nevăzuți.
Moda furturilor din locuințele jucătorilor când aceștia au meci a devenit o adevărată modă în Vest. Săptămâna trecută, Ancelotti și Olsen (Everton) au căzut victime tâlharilor.
La PSG, doar în ultimul an și jumătate, Sergio Rico, Thiago Silva și Eric Maxim Choupo-Moting au fost la rândul lor jefuiți.
Ligue 1
Adevăratul motiv pentru care PSG nu e în Super Ligă! Nu are nicio legătură cu actuala ediție UCL
ACUM 16 ORE
Liga
Lovitură de teatru: Super Liga îi aduce bani Barcei, dar Messi refuză să joace acolo. Unde se duce
ACUM 20 ORE