Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG forțează transferul lui Messi! Cum arată contractul pregătit de parizieni! Anunțul momentului

Cosmin Cioboata

Actualizat 27/04/2021 la 21:38 GMT+3

Lionel Messi va trebui să ia o decizie extrem de importantă în vară. Contractul său cu Barcelona expiră la finalul sezonului, iar starul argentinian este curtat tot mai intens de PSG. Astăzi, în presa internațională a apărut un anunț răsunător.

Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi se află de ceva vreme pe radarul lui PSG. Campioana Franței visează la un atac "stelar", format din Mbappe, Neymar și Messi.
În ultimele luni s-a tot vorbit despre interesul parizienilor în serviciile căpitanului de pe Camp Nou, care în vară va rămâne liber de contract. În această seară, publicația TNT Sports Brazil, prin intermediul jurnalistului Marcelo Bechler, a făcut un anunț răsunător: PSG i-ar fi pregătit lui Messi un contract pe 2 ani, cu opțiune de prelungire pe încă un an.

Messi, între Barcelona și PSG! Laporta încearcă să-l oprească pe Camp Nou

În ciuda bugetului uriaș, misiunea lui PSG nu va fi deloc ușoară. Messi a început să se simtă din nou excelent la Barcelona, după un început de sezon complicat sub comanda lui Ronald Koeman. Catalanii și-au revenit și visează la cucerirea titlului în La Liga.
Între timp, la conducerea clubului a revenit președintele Joan Laporta, cu care Messi se înțelege foarte bine. Starul argentinian a vrut să plece încă din vara trecută de pe Camp Nou, din cauza managementului defectuos al lui Josep Maria Bartomeu. În cele din urmă, oficialul și-a dat demisia, iar lucrurile par să se fi calmat la formația blaugrana.
Din acest motiv, Laporta este optimist că Messi va semna un nou contract cu echipa sa de suflet. Președintele catalanilor speră să îl convingă să semneze prelungirea pe încă doi ani, o înțelegere care prevede și o opțiune de prelungire pe încă un an. Practic, aceeași ofertă pe care i-o prezintă și PSG.
Ideea este ca Messi să aibă un contract cât mai lung pentru a primi cât mai mulți bani, pe o perioadă mai lungă de timp, conform jurnalistului Moises Llorens de la ESPN.
Mai mult, Laporta caută modalități prin care să aducă un nume mare la Barcelona, de tipul Erling Haaland, pentru a-l convinge pe Messi că echipa catalană va putea juca la cel mai înalt nivel sezonul viitor.
În afară de PSG, în presa internațională s-a mai discutat despre posibilitatea ca Messi să ajungă la Manchester City. Totuși, ultimele declarații făcute de Pep Guardiola au diminuat semnificativ șansele de reușită ale acestui transfer.
Recent a apărut și varianta Inter Miami, însă este greu de crezut că Messi va alege să plece din fotbalul european încă din această vară, la vârsta de 33 de ani. Starul argentinian își dorește în continuare să lupte pentru trofeul UEFA Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo