Aseară, PSG a învins-o pe Metz, scor 1-0, în meciul restant din prima etapă a Ligue 1. De altfel, trupa lui Tuchel a obținut primele puncte în noul sezon campionatul francez, fără Kurzawa, Mbappe, Neymar și Paredes în lot, după ce aceștia au fost suspendați ca urmare a cartonașelor roșii încasate în meciul trecut, cu Marseille.

Campioana din Ligue 1 nu a scăpat de emoții nici în partida cu mult mai slaba adversară, Metz. Diallo a fost eliminat în minutul 65 după ce acumulase două cartonașe galbene, iar unicul gol al partidei a fost înscris pe muchie de cuțit, în minutul 90+3, de către Draxler. În etapa următoare, PSG va juca în deplasare la Nice, peste trei zile.

Ligue 1
PSG intră în cursa pentru Messi. Francezii trebuie să se despartă de Mbappe pentru a-l aduce
ACUM 9 ORE

PSG, record negativ privind cartonașele roșii încasate

Cel mai important, PSG a încasat în ultimele două partide patru cartonașe roșii, cât în precedentele 62. În partida din etapa cu numărul doi din Ligue 1, PSG a avut parte de un derby în care nervii au fost întinși la maxim. Olympique s-a impus la limită (1-0), succesul fiind primul împotriva marii rivale după o pauză de 9 ani. Aspectul principal din meci care a uimit toate privirile a fost că partida de pe Parc des Princes a avut cinci eliminați: trei de la gazde, doi de la oaspeți.

Kurzawa şi Paredes (PSG), respectiv Amavi şi Benedetto au fost eliminaţi, în minutul 90+7. Revenit pe teren după ce a fost infectat cu COVID-19 Neymar a încasat și el cartonașul roșu în minutul 90+9, după ce arbitrul central a consultat reluările VAR. Acesta din urmă a arătat alte 12 cartonașe galbene. Ultimul succes al lui OM contra lui PSG data din 27 noiembrie 2011, atunci când a fost 3-0 pe Stade Velodrome. PSG a avut parte fără doar și poate de un debut foarte slab de campionat: două înfrângeri în primele două etape, lucru care nu s-a mai întâmplat din stagiunea 1978-1979.

Premier League, programul etapei a doua

Liga
Mundo Deportivo: "Neymar nu bluffează!". Brazilianul și Messi vor juca din nou împreună, din vară
IERI LA 09:24
Fotbal
ANALIZĂ EUROSPORT | Cei cinci fantastici din fotbalul european care au punctaj maxim în acest sezon
02/12/2020 LA 11:18