Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rămânerea lui Mbappe la PSG, prioritate națională în Franța! Ce a declarat Ministrul Sporturilor

Nicu Savin

Actualizat 19/02/2021 la 19:05 GMT+2

Viitorul lui Kylian Mbappe la PSG este sub semnul întrebării, deși parizienii fac tot posibilul pentru a-l păstra pe atacant. Mai mult, politicul din Franța își dorește ca francezul să rămână la vicecampioana Europei, iar Roxana Mărăcineanu, Ministrul Sporturilor din Hexagon, a făcut un apel public în acest sens.

Kylian Mbappé, auteur d'un triplé au Camp Nou

Credit imagine: Getty Images

Rămânerea lui Kylian Mbappe la PSG se transformă într-o chestiune națională în Franța. Roxana Mărăcineanu, Ministrul Sporturilor de origine română din Hexagon, l-a rugat public pe starul lui PSG să nu plece din țară.
"Kylian, rămâi în Franța! Vrem să te vedem în continuare jucând așa. Avem nevoie de tine, publicul are nevoie de tine, PSG are nevoie de tine și tinerii trebuie să aibă exemple și modele.", a spus Roxana Mărăcineanu la postul France Info.

PSG ține cu dinții de Kylian Mbappe

Contractul lui Mbappe cu PSG este valabil doar până în vara lui 2022, iar francezii încearcă pe toate căile să-l convingă pe francez să semneze un nou acord. Clubul i-a propus un nou contract, în urma căreia atacantul va câștiga 36 de milioane de € pe an, dar acesta nu s-a decis deocamdată asupra viitorului său.
Mbappe este marele vis al lui Florentino Perez, dar președintele Realului va avea o misiune dificilă în a realiza transferul în vară. Le Parisien a scris că PSG nu îl va ceda pe Mbappe cu o sumă mai mică de 200 de milioane de €, una imensă ținând cont că acesta va intra în ultimul an de contract la finele acestui sezon.
După recitalul dat pe Camp Nou la mijlocul acestei săptămâni, avonurile privind mutarea lui Mbappe pe Bernabeu s-au întețit, dar operațiunea nu e deloc simplă. Dacă nu va semna un nou contract cu PSG, iar Realul va refuza să plătească suma dorită de francezi, Mbappe ar putea alege să rămână în capitala Franței până la finalul contractului, iar apoi să semneze liber cu orice club. Acest lucru n-ar fi imposibil, dar cei de la PSG l-ar putea trata necuvenit pe atacant, așa cum au făcut cu Rabiot în trecut, când actualul jucător de la Juventus nu a mai fost folosit deloc în ultimele 6 luni de contract, lucru care, evident, i-a oprit ascensiunea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo