Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ander Herrera știe de ce Kylian Mbappe a ales să rămână la PSG! Paralela făcută cu Ansu Fati la Barcelona

Alex Masgras

Actualizat 26/06/2022 la 09:28 GMT+3

Kylian Mbappe a ales să rămână la PSG, în ciuda faptului că toată lumea se aștepta ca atacantul francez să ajungă la Real Madrid în această vară. Fanii madrileni l-au acuzat pe Mbappe că a ales banii, el fiind ademenit cu un salariu uriaș pentru a rămâne la Paris, dar Ander Herrera știe motivul pentru care starul francez a ales să continue pe Parc des Princes.

Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe a decis în luna mai să își prelungească contractul cu PSG, după ce în ultimul an mutarea sa la Real Madrid părea doar o formalitate, în condițiile în care refuzase anterior să își prelungească înțelegerea cu campioana din Ligue 1.
Dacă foarte mulți s-au grăbit să îl acuze pe Mbappe că a ales banii, în special fanii madrileni, Ander Herrera a vorbit în presa din Spania despre ce l-a convins pe atacantul francez să continue pe Parc des Princes.
Coechipier cu Mbappe la PSG, Herrera a comparat situația lui Mbappe de la PSG cu cea a lui Ansu Fati de la Barcelona:
"La Real Madrid ar fi devenit unul dintre cei mai buni din istoria lor, alături de siguranța care vine ulterior după ce joci acolo. Dar la PSG el poate deveni cel mai bun jucător din istoria clubului, poate face istorie în orașul său.
Este similar cu ce simte Ansu Fati la Barcelona. Barcelona este viața sa, iar același lucru este valabil pentru Kylian la Paris", a declarat Ander Herrera pentru AS.
Andrea Herrera (links) und Kylian Mbappé
Citește și:

Kylian Mbappe, până în 2025 la PSG

Kylian Mbappe a încheiat telenovela legată de viitorul său pe 21 mai 2022, atunci când a decis să continue la PSG. Atacantul francez a semnat un contract valabil până în iunie 2025, iar presa din Franța vorbește despre un salariu de peste 50 de milioane de euro pe an.
Printre obiectivele lui Mbappe la PSG se numără cucerirea trofeului UEFA Champions League, dar și depășirea lui Edison Cavani în topul celor mai buni marcatori din istoria clubului parizian:
"Să câștig trofeul Champions League și să fiu cel mai bun marcator din istoria lui PSG? Am și multe alte obiective, dar da, acestea fac parte din obiectivele mele. Desigur, Champions League este un obiectiv clar, stabilit și anunțat...
Nu este nevoie să enumerăm prea multe adjective pentru a descrie această competiție. O iubim. Acum știm că avem un drum de parcurs și asta va contribui la planul pe care ni-l vom contura la nivel național", a spus Mbappe în cadrul unui interviu acordat celor de la BFMTV.
Edinson Cavani et Kylian Mbappé lors de PSG - Dijon, le 18 mai 2019 au Parc des Princes.
În ceea ce privește surclasarea lui Edinson Cavani în topul golgheterilor lui PSG din toate timpurile, atacantul a spus: "A fi golgheterul lui PSG este ceva care poate fi bine. Ar fi ceva spectaculos dacă aș putea să ajung la numărul lui (n.r. 200 de goluri). Cred că dacă voi continua să fac lucrurile așa cum le-am făcut, nu vor fi probleme", a adăugat Mbappe, care are 171 de goluri marcate pentru parizieni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo