Antrenorul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, Mauricio Pochettino, a dezminţit joi zvonurile despre plecarea sa în această vară, afirmând că sunt "100%" şanse ca el şi atacantul Kylian Mbappe să rămână în sezonul viitor, transmite Agerpres. Întrebat într-o conferinţă de presă cât de mari sunt şansele ca el şi Mbappe să continue la Paris, argentinianul a răspuns: "100% în ambele cazuri".
El şi-a nuanţat imediat afirmaţiile, în condiţiile în care Mbappe, dorit de Real Madrid, nu şi-a prelungit contractul cu PSG, care expiră la sfârşitul lui iunie. "Este ceea ce pot să percep, să simt astăzi. În fotbal, te poţi aştepta la multe, dar este ceea ce simt astăzi", a spus antrenorul argentinian al campioanei Franței.
CITEȘTE ȘI:
Ligue 1
Cât de afectată va fi PSG dacă Mbappe va decide să plece din Franța! "Mă iau durerile de stomac"
ACUM 12 ORE

Mauricio Pochettino, convins că Mbappe va rămâne pe Parc des Princes

Sub contract până în 2023, dar contestat în continuare în ciuda câştigării campionatului, Pochettino ar putea pleca din această vară de la PSG, care este în căutarea unui nou suflu pentru proiectul său sportiv în sezonul viitor. Directorul sportiv Leonardo nu a întărit poziţia argentinianului, declarând sâmbătă că vrea "să discute cu toată lumea, nu doar cu antrenorul, dar şi cu jucătorii, pentru a lămuri nişte situaţii şi a decide strategia".
"Este un discurs general", a subliniat oficialul brazilian, fără să se pronunţe în privinţa viitorului lui Pochettino. În cazul lui Mbappe, presa franceză a menţionat propuneri faraonice ale proprietarilor qatarieni ai lui PSG pentru a-l reţine pe atacantul de 23 de ani. Acesta a avut o atitudine ambiguă în ultimele săptămâni, nelăsând niciun indiciu clar asupra deciziei sale. Potrivit lui Leonardo, atacantul, campion mondial în 2018, "se gândeşte" în continuare la viitorul său. O întâlnire între familia jucătorului şi oficiali ai lui PSG a avut loc săptămâna trecută la Doha, capitala Qatarului.
Ligue 1
Dovada clară că Mbappe va pleca de la PSG! Decizia de ultimă oră luată de conducerea parizienilor
ACUM O ZI
Premier League
Mbappe, surclasat la un capitol la care excelează! Cine e "regele driblingurilor" în Europa
IERI LA 15:29