Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură cruntă pentru Real Madrid: Mbappe rămâne la PSG! Anunțul lui Mauricio Pochettino

Irina Aldea

Publicat 28/04/2022 la 18:24 GMT+3

Kylian Mbappe va rămâne la PSG, conform antrenorului echipei, Mauricio Pochettino, care a spus că atât el, cât și starul francez, vor continua pe Parc des Princes și în sezonul viitor.

Kylian Mbappe #7 of Paris Saint-Germain warms up before the Ligue 1 Uber Eats match between Paris Saint Germain and RC Lens at Parc des Princes on April 23, 2022 in Paris, France. (Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Antrenorul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, Mauricio Pochettino, a dezminţit joi zvonurile despre plecarea sa în această vară, afirmând că sunt "100%" şanse ca el şi atacantul Kylian Mbappe să rămână în sezonul viitor, transmite Agerpres. Întrebat într-o conferinţă de presă cât de mari sunt şansele ca el şi Mbappe să continue la Paris, argentinianul a răspuns: "100% în ambele cazuri".
El şi-a nuanţat imediat afirmaţiile, în condiţiile în care Mbappe, dorit de Real Madrid, nu şi-a prelungit contractul cu PSG, care expiră la sfârşitul lui iunie. "Este ceea ce pot să percep, să simt astăzi. În fotbal, te poţi aştepta la multe, dar este ceea ce simt astăzi", a spus antrenorul argentinian al campioanei Franței.
CITEȘTE ȘI:

Mauricio Pochettino, convins că Mbappe va rămâne pe Parc des Princes

Sub contract până în 2023, dar contestat în continuare în ciuda câştigării campionatului, Pochettino ar putea pleca din această vară de la PSG, care este în căutarea unui nou suflu pentru proiectul său sportiv în sezonul viitor. Directorul sportiv Leonardo nu a întărit poziţia argentinianului, declarând sâmbătă că vrea "să discute cu toată lumea, nu doar cu antrenorul, dar şi cu jucătorii, pentru a lămuri nişte situaţii şi a decide strategia".
"Este un discurs general", a subliniat oficialul brazilian, fără să se pronunţe în privinţa viitorului lui Pochettino. În cazul lui Mbappe, presa franceză a menţionat propuneri faraonice ale proprietarilor qatarieni ai lui PSG pentru a-l reţine pe atacantul de 23 de ani. Acesta a avut o atitudine ambiguă în ultimele săptămâni, nelăsând niciun indiciu clar asupra deciziei sale. Potrivit lui Leonardo, atacantul, campion mondial în 2018, "se gândeşte" în continuare la viitorul său. O întâlnire între familia jucătorului şi oficiali ai lui PSG a avut loc săptămâna trecută la Doha, capitala Qatarului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo