Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi, detalii despre transferul lui Mbappe la Real Madrid! "Sunt fericit că a rămas aici anul ăsta"

Bianca Dumitru

Publicat 23/11/2021 la 11:03 GMT+2

Lionel Messi a oferit recent un interviu amplu pentru Marca, în care a vorbit, printre altele, de transferul lui Kylian Mbappe și despre revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United.

Lionel Messi et Kylian Mbappé, grands artisans du succès du PSG face à Leipzig

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi a vorbit recent cu jurnaliștii de la Marca, oferind un interviu amplu care a fost publicat integral astăzi. Starul argentinian a vorbit, printre altele, despre viața lui la Paris, despre revenirea lui Xavi la Barcelona, despre rivalitatea cu Real Madrid și Atletico și despre calificarea la turneul final al Campionatului Mondial din 2022.
În plus, fotbalistul transferat în această vară de PSG a comentat și posibilitatea ca Mbappe să ajungă în sezonul următor pe Santiago Bernabeu. Messi a spus că nu știe ce are de gând să facă francezul, dar a punctat că acesta este concentrat în prezent pe ceea ce și-au propus cei de la Paris.
"Adevărul este că nu știu ce o să fie. Numai el știe ce are în cap și ce are de gând să facă. Pot doar să spun că sunt fericit că a rămas aici anul acesta. Este un jucător foarte important pentru noi și pentru lupta pentru obiectivele pe care le avem. Este concentrat 100% la obiectivele noastre. Și apoi va decide ce va face când sezonul se va termina. Adevărul este că nu știu ce se va întâmpla atunci", a spus Leo Messi.
Întrebat despre revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United, Messi s-a arătat impresionat de modul în care portughezul a reușit să se adapteze la echipa din Premier League, chiar dacă cunoaștea stilul de joc din Anglia. În plus, argentinianul a declarat că își amintește cu drag de duelurile directe cu marele său rival.
"Manchester United este o echipă foarte puternică, cu jucători grozavi. Cristiano cunoștea deja clubul, dar asta dintr-o altă etapă și acum s-a adaptat într-un mod impresionant. De la început a marcat goluri ca întotdeauna și nu a avut probleme de adaptare. În Premier League nu este atât de bun pe cât îl știam cu toții, dar este o competiție foarte grea și lucrurile pot lua multe întorsături. Din decembrie se pot schimba foarte multe.
A trecut mult timp de când nu am mai fost adversari în același campionat. Ne-am duelat atât individual, cât și pentru aceleași obiective la echipele noastre. A fost un moment foarte frumos atât pentru noi, cât și pentru oamenii care ne-au urmărit. A fost un duel savurat de fani. Sunt multe amintiri plăcute, care vor rămâne în istoria fotbalului", a declarat Messi, potrivit Marca.

Messi: "Cu Xavi, Barcelona va crește mult"

În cadrul aceluiași interviu, Lionel Messi a vorbit și despre PSG, punctând că deși parizienii sunt favoriți să se impună în Champions League, echipa mai are nevoie să rezolve câteva aspecte înainte de a se declara cu adevărat puternică: "Toată lumea spune că suntem marii favoriți ai competiției și nu voi nega faptul că suntem unul dintre candidați, dar mai avem nevoie de câteva lucruri pentru a fi puternici cu adevărat. Vestiarul este foarte unit și cu toții suntem într-o formă bună. Sergio Ramos, ca și coechipier, este un spectacol", a declarat Messi.
Fostul decar al Barcelonei a vorbit și despre situația de pe Camp Nou și despre revenirea lui Xavi la echipă, acum în postura de antrenor. Lionel Messi s-a arătat convins că munca fostului său coleg va da roade și că Barcelona va trece cu bine peste acest proces de reconstrucție în care se află în prezent.
"Cu Xavi, Barcelona va crește mult. Este un antrenor care știe multe și care cunoaște perfect echipa", a spus fotbalistul care a plecat în această vară de la Barcelona, după 21 de ani, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă catalanii.
În plus, Messi a recuoscut încă o dată că la un moment dat se va întoarce pe Camp Nou, Barcelona fiind casa lui. "Și, evident, dacă o să pot contribui și ajuta clubul, mi-ar plăcea să revin", a spus argentinianul.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo