Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mișcări de trupe la PSG. Angel Di Maria pleacă la finalul sezonului, după 7 ani la Paris

Romeo Ene

Actualizat 12/02/2022 la 21:44 GMT+2

Angel Di Maria este pe picior de plecare de la PSG. Potrivit L'Equipe, parizienii nu se gândesc să-i propună prelungirea contractului, iar acesta va pleca după 7 sezoane.

Angel di Maria

Credit imagine: Getty Images

Deși părea faptul că jucătorul argentinian va continua la PSG și din sezonul următor, situația s-ar fi schimbat în ultimele zile.
Di Maria ar fi avut în urmă cu câteva luni o înțelegere verbală cu conducătorii lui PSG pentru a rămâne la echipa din capitala Franței. El și-a prelungit contractul în vara lui 2021 pentru încă un sezon, astfel va rămâne liber de contract la finalul lui.
Deși continua să fie unul dintre jucătorii pe care Mauricio Pochettino se bazează foarte mult, Di Maria ar urma să ajungă la altă echipă din vară.

La ce echipă ar putea ajunge Di Maria

Sursa citată de as.com precizează faptul că Benfica, clubul care l-a crescut pe Di Maria și de la care a plecat în fotbalul mare, este una dintre echipele interesate de serviciile jucătorului.
Deși a ajuns la 33 de ani, Di María continuă să joace la cel mai înalt nivel, fiind un jucător cheie inclusiv în naționala Argentinei.
CITEȘTE ȘI:
Di Maria are un gol și 3 pase decisive în 17 meciuri pentru PSG în Ligue 1, în acest sezon. Existau temeri cu privire la faptul că nu va putea evolua în meciul cu Real Madrid, din optimile UEFA Champions League, dar acesta s-a refăcut și va fi apt de joc.
Di María ar putea fi un alt caz Thiago Silva, care a plecat de la PSG și a continuat să joace la cel mai înalt nivel, în Premier League, la Chelsea. Înainte de a juca la PSG, Di Maria a mai evoluat pentru echipe precum Manchester United, Real Madrid, Benfica sau Rosario Central, primul său club.
Argentinianul este cotat de site-ul Transfermarkt la 15 milioane de euro.
Angel Di Maria a evoluat în victoria lui PSG de aseară, împotriva lui Rennes, scor 1-0. Pochettino l-a introdus pe teren în minutul 66, în locul lui Draxler.
Kylian Mbappe a reușit să aducă victoria liderului din Franța. Fotbalistul a marcat în minutul 90+3, tot după un assist al lui Messi.
În urma acestui rezultat, PSG ajunge la 59 de puncte, fiind în continuare lider detașat în clasamentul din Ligue 1. De cealaltă parte, Rennes a rămas, cu 37 de puncte, pe locul 5.
În următoarea etapă din Ligue 1, PSG va juca pe terenul lui Nantes, pe 19 februarie, iar Rennes va primi vizita celor de la Troyes. Până la meciul din a 25-a etapă a campionatului Franței, echipa lui Pochettino va juca marți, de la ora 22:00, pe teren propriu, în compania celor de la Real Madrid, într-o partidă din optimile Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo