Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paul Pogba, tot mai aproape de PSG! Mijlocașul s-a întâlnit cu directorul sportiv al parizienilor

Alex Masgras

Actualizat 12/04/2022 la 12:24 GMT+3

Contractul lui Paul Pogba cu Manchester United expiră la finalul acestui sezon, iar mijlocașul francez a scos deja din calcul varianta de a rămâne pe Old Trafford din vară. Potrivit presei din Anglia, el s-a întâlnit deja cu Leonardo, directorul sportiv al celor de la PSG, iar Parc des Princes pare să fie noua destinație a acestuia.

Paul Pogba of Manchester United during the Premier League match between Everton and Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Paul Pogba este tot mai aproape de o mutare la Paris Saint-Germain în această vară. Mijlocașul francez devine jucător liber de contract în această vară și nu are de gând să își prelungească înțelegerea cu Manchester United.
Potrivit Footmercato, Pogba s-a întâlnit cu Leonardo, directorul sportiv al celor de la PSG pentru a discuta detaliile mutării care ar urma să aibă loc în această vară. Pentru PSG, sosirea lui Pogba pe Parc des Princes este o prioritate, iar mutarea la Paris nu este numai pe placul mijlocașului, dar și pe placul familiei acestuia.
Citește și:

Pogba a refuzat prelungirea contractului cu Manchester United

În luna octombrie a anului trecut, Manchester United i-a propus lui Pogba prelungirea contractului, dar mijlocașul francez a refuzat, nefiind mulțumit pe Old Trafford. În urmă cu câteva săptămâni, ajuns la echipa națională, Pogba a acordat un interviu în care și-a exprimat nemulțumirile legate de actuala sa echipă:
"Ultimele cinci sezoane nu m-au satisfăcut. Acest sezon e mort, nu vom câștiga nimic. Fie că e vorba de Manchester United sau de alt club, vreau să câștig trofee", a declarat Pogba.
Paul Pogba a revenit la Manchester United în vara anului 2016. La vremea respectivă, "diavolii roșii" plăteau 105 milioane de euro pentru mijlocașul care a jucat la echipele de U18 și U21 ale clubului, înainte de a merge la Juventus. În acest sezon, Pogba a dat un gol și a oferit 9 pase de gol în 25 de partide în tricoul lui Manchester United.
55 de milioane de euro este cota de piață a lui Paul Pogba, potrivit transfermarkt.com
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo