Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG e un butoi cu pulbere! Vestiarul, împărțit în două tabere, după eliminarea din Champions League

Nicu Savin

Publicat 22/03/2022 la 10:57 GMT+2

Paris Saint-Germain se află într-o formă proastă după eliminarea din optimile Champions League și umilința din campionat de la meciul cu Monaco, scor 0-3. În urma rezultatelor proaste, vestiarul s-a împărțit în tabăra sud-americanilor și tabăra vorbitorilor de limbă franceză, conform RMC Sport.

NEymar Jr. (l.) und Lionel Messi von PSG

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Nicolae
PSG este clubul care oferă de departe cele mai mari salarii din Ligue 1, dar stabilitatea financiară nu asigură liniște pe Parc de Princes. Eliminarea din Champions League, competiție în care erau văzuți de unii specialiști drept favoriți, a cântărit greu pentru echipa pariziană. Înfrângerea din Ligue 1 suferită în fața lui Monaco a reprezentat încă un motiv de ruptură în vestiarul echipei din hexagon, care are în prezent două tabere definite.
Termenul de camaraderie lipsește în echipa lui Mauricio Pochettino, conform RMC Sport: "Când un jucător ca Neymar este faultat pe teren, sunt automat patru sau cinci jucători din echipă în jurul arbitrului și al jucătorilor adverși. Nu este aceeași scenă când un fault dur este comis asupra unui jucător precum Achraf Hakimi.", prezintă francezii.
Hakimi este exemplul oferit de francezi, deoarece se înțelege foarte bine cu Mbappe, dar nu are foarte mult contact cu jucătorii sud-americani din echipă. Pe lângă lipsa de colegialitate, există de asemenea și o implicare scăzută din partea multor jucători ai echipei din Ligue 1.
Citește și:

Ruptură totală în vestiarul lui PSG

Mauricio Pochettino este considerat a fi principalul vinovat pentru ruptura din vestiarul echipei sale, antrenorul argentinian având probleme în gestionarea jucătorilor încă de la începutul mandatului său. Pochettino nu a reușit să formeze o echipă în cadrul căreia să existe o balanță între starurile echipei, ceea ce a dus probabil la împărțirea echipei în tabere.
Argentinianul nu a fost pe placul lui Leo Messi din septembrie, de la un meci cu Lyon, când Pochettino a decis să îl schimbe pe sud-american, când mai erau 15 minute de joc. Gestul antrenorului parizian a cauzat de atunci probabil controverse în vestiar, care i-ar fi ținut partea câștigătorului Balonului de Aur.
PSG revine în campionat după pauza meciurilor internaționale în partida cu Lorient, în speranța de a spăla rușinea de la meciul cu Monaco și de a lega din nou victorii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo