PSG a avut un nou sezon ratat, chiar dacă formația de pe Parc de Princes a câștiogat detașat titlul în Ligue 1. Eliminarea prematură din Champions League i-a convins pe șefii clubului că e nevoie de o reîmprospătare a echipei pentru ca în viitorul sezon obiectivul suprem să fie atins.
Schimbările vor începe de pe banca tehnică, Pochettino fiind ca și demis, dar va avea loc și un adevărat exod în privința jucătorilor. Presa din Hexagon a anunțat că oficialii lui PSG au stabilit deja care vor fi primii 5 jucători care vor părăsi Parc de Princes la finalul stagiunii.
Printre ei nu se numără și Neymar, dar brazilianul ar putea totuși să fie cedat. Conform Sky Sports, parizienii nu îl consideră pe starul de 30 de ani netransferabil. Din contră, situația acestuia din actualul sezon, când a fost mai mult accidentat (a jucat doar 25 de meciuri în toate competițiile), îi face pe șefii clubului să ia în calcul vânzarea sa.
Liga
Cum ar fi arătat cele mai tari echipe din La Liga dacă nu ar fi vândut niciun jucător în ultimii ani
29/04/2022 LA 09:24

PSG vrea minim 90 de milioane de Neymar

Sursa citată scrie că PSG este gata să asculte eventualele oferte pe numele lui Neymar, dar numai dacă acestea vor începe de la 90 de milioane de €. Brazilianul mai are contract cu PSG până în 2025 și are un salariu uriaș, astfel că e greu de crezut că o altă echipă își va permite luxul de a-l transfera.
Neymar a fost luat în colimator de fanii parizieni în ultima vreme, fiind acuzat că se concentrează mai mult pe viața extrafotbalistică și de aceea prestațiile sale au de suferit. Brazilianul le-a răspuns de curând contestatarilor, spunând că aceștia mai au de îndurat prezența sa încă 3 ani, semn că nu intenționează să părăsească echipa la vară.
Continuitatea lui Neymar la PSG va depinde în mare măsură și de viitorul antrenor. Antonio Conte este văzut mare favorit să ajungă în vară pe banca parizienilor, iar italianul este recunoscut drept un antrenor sever, care nu acceptăacte de indisciplină. Printre condițiile pe care le-ar pune Conte pentru a semna cu PSG este și aceea de a avea mână liberă în alcătuirea lotului, ori dacă italianul va considera că nu va avea nevoie de Neymar, e foarte probabil ca șefii clubului să încerce să se descotorosească de acesta.
Neymar este în continuare cel mai scump fotbalist din istoria fotbalului, PSG plătind pentru el 222 de milioane de € către Barcelona, în 2017.
Ligue 1
Mbappe, sfătuit cu privire la viitorul său! "Aici poate ajunge cel mai bun și poate câștiga UCL"
19/04/2022 LA 07:39
Ligue 1
PSG - Marseille 2-1 | Neymar și Mbappe au adus echipa pariziană la un pas de titlu
17/04/2022 LA 20:56