Începând din vară, Barcelona a trebuit să se descurce fără Leo Messi și până acum nu a reușit să obțină rezultate îmbucurătoare. La PSG, argentinianul este tratat regește, parizienii fiind dispuși să-i facă toate poftele lui Messi, care ar putea să joace pe Parc des Princes alături de un fotbalist venit de la Barcelona în următoarea fereastră de transferuri.
El Nacional scrie că PSG a pus ochii pe un alt fotbalist de la Barcelona și vrea să le propună catalanilor un schimb fabulos de jucători. Mai exact, parizienii vor să scape de Mauro Icardi, iar în schimbul lui îl vor pe Kun Aguero, un compatriot al lui Leo Messi, dar și unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.
Cupa Mondială FIFA
The Times, anunț uriaș: Leo Messi pleacă de la PSG după Cupa Mondială
ACUM 12 ORE

PSG îi propune Barcelonei un schimb fabulos de jucători

Aguero are 33 de ani și a intrat deja pe ultima sută de metri a carierei în fotbal, la fel ca Messi. În prezent își revine după o accidentare și ar putea debuta chiar în această seară pentru Barcelona. Icardi, de partea cealaltă, are 28 de ani și mai are câțiva ani buni la dispoziție în fotbalul mare, însă argentinianul nu mai are loc la PSG.
Se pare că schimbul pe care PSG îl propune se bazează de fapt pe relația foarte bună pe care Messi o are cu Aguero. Acesta din urmă a ajuns la Barcelona în vară, de la Manchester City, tocmai pentru a juca alături de Leo, însă Messi a ajuns la PSG în aceeași fereastră de tranferuri. De partea cealaltă, șeicii din conducerea lui PSG sunt conștienți că Messi și Icardi nu au cea mai bună relație.
Cupa Mondială FIFA
Messi și-a liniștit fanii în privința unei posibile accidentări. Ce a spus despre meciul cu Mexic
ACUM 16 ORE
Cupa Mondială FIFA
Uluitor: ce viteză a atins șutul lui Messi din meciul cu Mexic! Reacția presei din Argentina
ACUM 20 ORE