Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kylian Mbappe, prima reacție după scandalul plecării de la PSG! Mesajul transmis de starul francez

Irina Aldea

Actualizat 15/10/2022 la 19:04 GMT+3

Scandalul plecării lui Kylian Mbappe de la PSG a izbucnit de câteva zile în Franța, iar starul francez a rupt în sfârșit tăcerea pe rețelele de socializare, postând un mesaj de unitate cu referire la lotul trupei lui Galtier.

Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

În urmă cu patru zile, presa internațională anunța hotărârea luată de Kylian Mbappe în urma dezamăgirii trăite pe Parc des Princes. Nerespectarea unor promisiuni ale șefilor de pe Parc des Princes l-au determinat pe atacant să-și dorească plecarea de la echipă cât mai repede cu putință, chiar din ianuarie. Până azi, francezul a ales să nu reacționeze în niciun fel la zvonurile că și-ar dori să părăsească Parisul.
Totuși, presa din Spania scrie că jucătorul francez "și-a amintit că este încă jucătorul lui PSG" și a transmis un mesaj de unitate pentru colegii de pe Parc des Princes. După ce a semnat prelungirea contractului cu PSG în vară, refuzând transferul la Real Madrid, Mbappe pare acum hotărât să plece din Ligue 1, fiind dornic să ajungă pe Bernabeu. Totuși, jurnaliștii spanioli scriu că madrilenii l-au scos pe Mbappe de pe lista de cumpărături și de la inimă, odată cu refuzul primit în vară.
CITEȘTE ȘI:

Kylian Mbappe, prima reacție după scandalul plecării de la PSG

Jucătorul se simte trădat de conducerea clubului parizian, iar în vestiar pare să nu fie cea mai bună atmosferă. De asemenea, ca și cum nu ar fi fost de ajuns, informațiile de la Mediapart care au arătat că gruparea pariziană a angajat o agenție pentru a orchestra campanii violente pe rețele în care a fost atacat chiar și Mbappe au dinamitat totul.
Aceste informații păreau să întărească dorința pe care francezul o avea deja de a părăsi clubul. Cu toate acestea, jucătorul a dorit să calmeze apele înaintea meciului pe care PSG îl joacă mâine împotriva lui Olympique de Marseille. Fie din cauza importanței meciului, fie pur și simplu pentru a pune capăt speculațiilor referitoare la viitorul club, cel puțin pentru moment. Mbappe a rupt azi tăcerea și a trimis un mesaj pe Instagram. În fotografie, Mbappe apare mai fericit decât lumea ar putea crede în aceste zile, alături deurmătorul text: "Toți împreună, gata pentru meciul de mâine".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo