PSG a reușit, în această seară, a cincea victorie din sezonul 2022/23 al Ligue 1. Parizienii s-au impus cu scorul de 0-3 pe terenul celor de la Nantes, într-un meci din a șasea etapă a campionatului Franței.
Mbappe a deschis scorul, în minutul 18, înscriind cu un șut plasat, după o pasă foarte bună a lui Lionel Messi. Aceiași doi jucători ai lui Christophe Galtier au fost protagoniștii unei alte reușite, în minutul 55, argentinianul fiind omul cu pasa decisivă, iar francezul fiind cel care a marcat.
Fotbal
Cel mai frumos gol al sezonului a fost reușit de echipa lui Santos sub 13 ani. Sub 13 ani!
ACUM 16 MINUTE
Scorul final a fost stabilit, în minutul 68, de Mendes, care a interceptat mingea după o bară a lui Neymar, înscriind cu noroc, din voleu.
Citește și:
Nantes a evoluat pentru mai bine de 60 de minute în inferioritate numerică, după eliminarea lui Fabio, în minutul 24, ca urmare a unui fault dur, însă parizienii ar fi câștigat, cel mai probabil, și în situația în care ambele echipe ar fi avut câte 11 jucători pe teren, așa cum s-a întâmplat, de pildă, în duelurile cu Montpellier și Lille.
În urma acestei victorii, PSG a revenit pe locul 1 în Ligue 1, cu 16 puncte, fiind la egalitate cu Marseille, dar având un golaveraj mult mai bun (24-4, față de 13-3). De cealaltă parte, Nantes ocupă a 10-a poziție a clasamentului, cu 6 puncte.
Pentru echipa lui Galtier urmează marți, de la ora 22:00, pe teren propriu, duelul cu Juventus, din prima etapă a grupelor Champions League, în timp ce în campionat PSG va juca sâmbătă viitoare, tot pe Parc des Princes, contra celor de la Brest.
Liga
Urmașul lui Messi, într-un regres total față de anii trecuți! Barcelona e disperată
ACUM 33 MINUTE
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
IERI LA 05:35