Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe și Messi, autorii unei duble în duelul cu Nantes! PSG e neînvinsă în Ligue 1

Bianca Dumitru

Actualizat 04/09/2022 la 00:15 GMT+3

PSG a obținut o nouă victorie în Ligue 1, de această dată pe terenul celor de la Nantes. Mbappe a reușit o dublă, după pasele lui Lionel Messi.

Nantes - PSG, Mbappe, Messi

Credit imagine: Getty Images

PSG a reușit, în această seară, a cincea victorie din sezonul 2022/23 al Ligue 1. Parizienii s-au impus cu scorul de 0-3 pe terenul celor de la Nantes, într-un meci din a șasea etapă a campionatului Franței.
Mbappe a deschis scorul, în minutul 18, înscriind cu un șut plasat, după o pasă foarte bună a lui Lionel Messi. Aceiași doi jucători ai lui Christophe Galtier au fost protagoniștii unei alte reușite, în minutul 55, argentinianul fiind omul cu pasa decisivă, iar francezul fiind cel care a marcat.
Scorul final a fost stabilit, în minutul 68, de Mendes, care a interceptat mingea după o bară a lui Neymar, înscriind cu noroc, din voleu.
Citește și:
Nantes a evoluat pentru mai bine de 60 de minute în inferioritate numerică, după eliminarea lui Fabio, în minutul 24, ca urmare a unui fault dur, însă parizienii ar fi câștigat, cel mai probabil, și în situația în care ambele echipe ar fi avut câte 11 jucători pe teren, așa cum s-a întâmplat, de pildă, în duelurile cu Montpellier și Lille.
În urma acestei victorii, PSG a revenit pe locul 1 în Ligue 1, cu 16 puncte, fiind la egalitate cu Marseille, dar având un golaveraj mult mai bun (24-4, față de 13-3). De cealaltă parte, Nantes ocupă a 10-a poziție a clasamentului, cu 6 puncte.
Pentru echipa lui Galtier urmează marți, de la ora 22:00, pe teren propriu, duelul cu Juventus, din prima etapă a grupelor Champions League, în timp ce în campionat PSG va juca sâmbătă viitoare, tot pe Parc des Princes, contra celor de la Brest.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo