Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sergio Ramos a intrat în istoria lui PSG! Ibericul a stabilit un record absolut la echipa pariziană

Nicu Savin

Publicat 27/10/2022 la 21:11 GMT+3

Sergio Ramos a fost integralist în victoria lui PSG contra israelienilor de la Maccabi Haifa și a stabilit un record absolut pentru gruparea pariziană, care nu a pierdut niciodată când fundașul iberic s-a aflat pe teren.

Sergio Ramos

Credit imagine: Eurosport

Sergio Ramos părea că va avea un final de carieră nedorit după ce a ajuns la PSG, în 2021. Din cauza accidentărilor, fundașul de 36 de ani a jucat numai 13 meciuri pentru parizieni în stagiunea trecută și se vorbea deja că oficialii ar vrea să scape de el.
Recuperat fizic, Ramos a demonstrat în acest sezon că nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbalul mare, fiind o piesă de bază în echipa lui Galtier. Ibericul a fost folosit în 16 partide în toate competițiile, în majoritatea ca titluar. Ultima dintre ele a fost victoria clară împotriva celor de la Maccabi Haifa, scor 7-2. Astfel, Ramos a ajuns la 29 de meciuri jucate în total pentru campioana Franței, iar toate aceste dispute au un numitor comun: PSG nu a pierdut niciun meci în care Ramos a fost pe teren.
Citește și:

Sergio Ramos nu a pierdut niciun meci în tricoul lui PSG

Astfel, fundașul a devenit jucătorul cu cea mai lungă serie de invincibilitate din istoria clubului, o performanță cu adevărat impresionantă.
Evoluțiile constant bune de la PSG l-au readus pe Ramos în atenția lui Luis Enrique, care l-a inclus în lotul lărgit pentru Campionatul Mondial din Qatar. Ramos este lider de selecții la naționala Spaniei (180 de meciuri și 23 de goluri), iar experiența sa uriașă l-ar putea face pe selecționerul Furiei Roja să-l ia la turneul final.
Sergio Ramos a jucat ultimul meci la națională în martie 2021, când a bifat 4 minute într-un meci cu Kosovo din preliminariile Campionatului Mondial. Fundașul este printre puținii jucători activi care au făcut parte din marea echipă a Spaniei care a cucerit două titluri europene (2008 și 2012) și un titlu mondial (2010).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo