Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Motivul incredibil pentru care un jucător de la Lille a ratat meciul cu PSG! Nu e la prima abatere

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 22/08/2022 la 13:11 GMT+3

PSG s-a impus cu 7-1 pe terenul lui Lille, însă bomba vine din afara terenului. Mohamed Bayo nu a fost inclus pe foaia de joc după ce ar fi fost prins într-un club de noapte, în timp ce se droga.

Nicolas Palois (FC Nantes) à la lutte avec Mohamed Bayo (Lille) lors de la 2e journée de Ligue 1.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Mohamed Bayo, jucătorul adus pentru 14 milioane de euro la Lille, nu a găsit încă drumul spre gol la noua echipă, iar acum are și probleme disciplinare. Atacantul nu a fost nici măcar inclus în lotul lui Lille pentru meciul cu PSG, după ce pe rețelele de socializare au apărut fotografii cu el într-un club de noapte.
Potrivit L’Equipe, președintele lui Lille a decis excluderea imediată din lot a jucătorului, dorind să-l dea ca exemplu negativ pentru colegii săi.
"A fost important să luăm o decizie rapidă. Acest comportament este inacceptabil și trebuia să dăm un semnal tuturor de la club", a spus Olivier Letang, oficial al lui Lille.
În fotografia despre care se vorbește, Bayo a fost surprins consumând gaz ilariant dintr-un balon. Acest gaz este cunoscut pentru efectul său care provoacă râsul și o stare de bine în rândul celor care îl consumă.
Aceasta nu este prima abatere a jucătorului, care a provocat un accident în toamna anului trecut. Atunci ar fi trecut pe roșu, a făcut accident și a fugit de la locul faptei, fiind prins imediat de către poliție.
Citește și:

PSG s-a distrat cu Lille și are un golaveraj uluitor

Parizienii au câștigat meciul cu un incredibil 7-1. Jucătorii lui Galtier au înscris de minim 5 ori în fiecare meci din acest campionat și au un golaveraj de 17-3. În aceste condiții, un nou titlu pare tot mai la îndemâna lui Messi, Neymar și Mbappe.
Atacantul francez a reușit un hattrick și a intrat în istoria Ligue 1 pentru cel mai rapid gol. El a reușit să marcheze după doar 9 secunde, din pasa lui Lionel Messi. Doar 4 pase au fost de ajuns pentru a face șah-mat apărarea lui Lille, care s-a prăbușit încă de la început.
Acesta a fost al 21-lea gol marcat de Mbappe în 2022, niciun jucător care evoluează în campionatele de top nereușind să înscrie mai mult. În același timp, Messi a ajuns la 12 assist-uri în acest an, fiind lider la acest capitol când vine vorba despre principalele 5 ligi din Europa. Argentinianul a mai reușit un gol, iar Neymar o dublă, Hakimi fiind celălalt marcator al parizienilor.
Pentru PSG urmează meciul cu Monaco de pe Parc des Princes, apoi două deplasări: cu Touluse și Nantes. Jucătorii lui Galtier au câștigat cu 5-0 și 5-2 primele partide din campionat, iar fanii așteaptă ca festivalul de goluri să continue, după ce Messi a început să se simtă mult mai bine alături de colegii din atac.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo