Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Goncalo Ramos, dezvăluiri despre coșmarul trăit în mijlocul sezonului: "Am petrecut 20 de zile sângerând și vomiând"

Nicu Savin

Publicat 19/03/2024 la 17:54 GMT+2

Goncalo Ramos, atacantul pentru care PSG a plătit 65 de milioane de € către Benfica, a trăit un adevărat coșmar în urmă cu câteva luni. Portughezul a dezvăluit în premieră că a contactat un virus oribil, care i-a transformat viața într-un calvar timp de mai multe săptămâni, ceea ce explică forma sa slabă din acest sezon.

Portugal's forward #26 Goncalo Ramos (C, top) celebrates with teammates after scoring his team's first goal during the Qatar 2022 World Cup round of 16 football match between Portugal and Switzerland at Lusail Stadium in Lusail, north of Doha on December

Credit imagine: Getty Images

Goncalo Ramos, fotbalistul portughez al lui PSG, a povestit pentru un ziar din ţara sa, Record, cum a fost victima unui virus în luna decembrie, scrie L'Equipe.
Convocat la naţionala Portugaliei pentru meciurile amicale cu Suedia şi Slovenia, de pe 21, respectiv 26 martie, atacantul în vârstă de 22 de ani, în formă în 2024, cu 6 goluri în toate competiţiile începând din ianuarie, a vorbit despre virusul din cauza căruia a suferit în decembrie.
"Am avut o lună grea. Am început cu un virus care s-a transformat apoi într-o infecţie a colonului. Am petrecut 20 de zile sângerând şi vărsând, neputând să mănânc şi cu febră foarte mare", a declarat Goncalo Ramos. "Am ajuns la spital de patru sau de cinci ori şi am fost pus pe perfuzii. Am slăbit opt kilograme şi, fiind în perioada de adaptare în Franţa, apariţia acestui ghinion nu a ajutat", a adăugat atacantul, venit în vara lui trecut la PSG de la Benfica Lisabona.

Goncalo Ramos a trăit un calvar în decembrie 2023

"Apoi a trebuit să mă îngraş din nou, făcând pregătirea în ianuarie, ceea ce nu este uşor. Am fost puţin norocos pentru că a fost o lună mai liniştită în ce priveşte competiţiile, dar a fost greu să revin în ritm după ce am slăbit atât de mult. Am început pe 10 decembrie şi nu m-am antrenat până pe 21. Am avut o recidivă de Crăciun, am fost la spital şi abia când m-am întors, pe 30, am început să mă antrenez din nou la 100%", a recunoscut el.
Portughezul a jucat doar un minut în ultima lună a anului trecut, pe 17 decembrie, în victoria cu 3-1 împotriva lui FC Metz, echipa antrenată de Ladislau Boloni.
Clubul PSG a anunţat la sfârşitul lui noiembrie că a activat opţiunea de cumpărare a lui Goncalo Ramos. Atacantul a semnat un contract valabil până în iunie 2028, valoarea transferului său ridicându-se la 65 de milioane de euro, plus bonusuri de 15 milioane de euro. conform ziarului Le Parisien.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo