Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kylian Mbappe nu e TGV în Franța! Capitolul la care a fost depășit super-starul în Ligue 1

Maria Olteanu

Publicat 23/03/2024 la 22:31 GMT+2

Mbappe nu se află în topul celor mai rapizi jucători din Ligue 1. Un fotbalist de la Marseille e pe primul loc în acest top, unde nu se află niciun alt jucător de la campioana Franței.

sntvEditPlay Soccer France Mbappe Pogba

Credit imagine: SNTV

Articol scris de Alina Chiță
Kylian Mbappe, atacantul francez al lui PSG, este departe de a fi cel mai rapid jucător din Ligue 1, pe prima poziţie fiind Faris Moumbagna, atacantul camerunez al lui Olympique Marseille. Mbappe nici măcar nu a prins acest clasament și niciun alt jucător de la PSG nu este pe listă.
Faris Moumbagna, sosit în ianuarie la Marseille, a fost cronometrat cu 36,37 km/h pe 2 martie, în timpul meciului câştigat cu 5-1 împotriva lui Clermont, în care a marcat ultimul gol al echipei sale în al doilea minut al prelungirilor.
Liga Franceză de Fotbal a dezvăluit lista cu cei mai rapizi jucători ai campionatului francez. Pe locurile doi și trei se află doi fotbaliști de la revelația sezonului, Brest: Mathias Pereira Lage (36,35 km/h în meciul aceleiaşi Clermont, 3-0) şi Romain Del Castillo (36,32 km/h în partida cu Lens, pierdută cu 1-0).
Lui Mbappe nu i-a lipsit mult pentru a intra în clasament, acesta fiind cronometrat cu 36,07 km/h și întrecut la limită de Babicka, potrivit L'Equipe.
Cei mai rapizi jucători din acest sezon:
  • 1. Faris Moumbagna (OM): 36,37 km/h
  • 2. Mathias Pereira Lage (SB29): 36.35 km/h
  • 3. Romain Del Castillo (SB29): 36.32 km/h
  • 4. Andy Pelmard (CF63): 36.31 km/h
  • 4. Mousa Tamari (MHSC): 36,31 km/h
  • 6. Warren Kamanzi (Toulouse FC): 36.20 km/h
  • 7. Enzo Tchato (MHSC): 36.17 km/h
  • 8. Alan Virginius (CF63): 36,12 km/h
  • 9. Jonathan Clauss (OM): 36,11 km/h
  • 10. Shavy Babicka (FC Toulouse): 36,08 km/h

Kylian Mbappe are un viitor incert și spune că nu are nimic concret din partea lui Real Madrid

Kylian Mbappe va părăsi Ligue 1 în această vară când îi va expira contractul cu PSG. Francezul și-a anunțat deja clubul de pe Parc de Princes că va pleca la sfârșitul sezonului.
Cum presa internațională a scris că atacantul s-a înțeles cu Real Madrid, acesta a ținut să spună că nu are nimic de declarat în legătură cu viitorul său. Mbappe se află în cantonamentul Franței și în timpul unei conferințe de presă a fost întrebat despre înțelegerea cu Real Madrid.
Starul francez a mai spus că atunci când se va întâmpla ceva concret, va face un anunț public privind viitoarea sa echipă.
”M-ați văzut distras în ultimele mele jocuri? Sunt mereu concentrat pe următorul meci. Prioritatea mea este echipa națională, când sunt aici nimic altceva nu contează.
Nu m-am ascuns niciodată. În ziua în care trebuie să anunț ceva o voi face. Nu mi-a fost niciodată frică, o să vin și o să vă spun. Acum nu am nimic important de anunțat, îmi pare foarte rău că vă dezamăgesc.
Contractul meu nu este un subiect de conversație acum. Întrebarea dacă voi rămâne sau nu este irelevantă acum.”, a declarat Kylian Mbappe, potrivit sport.es
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo