Cluburile din Premier League au o mare problemă cu jucătorii care vor fi convocați la echipele naționale și care vor călători în a 2-a jumătate a acestei luni în țări aflate pe "Lista Roșie" întocmită de guvernul britanic. Aceștia ar urma să petreacă 10 zile în carantină la reîntoarcerea în Anglia, iar cluburile nu agreează acest lucru. Jurgen Klopp a menționat clar că Liverpool nu îi va lăsa la loturile naționale pe jucătorii aflați în această situație.
Directorii sportivi ai cluburilor din Premier League au hotărât în cadrul unei ședințe pe această temă să lase la latitudinea jucătorilor dacă vor da sau nu curs convocărilor la echipele naționale.
https://i.eurosport.com/2019/06/05/2608079.jpg
Fotbal
Ultimele detalii despre starea lui Sadio Mane. A ajuns la spital, după ce a fost făcut K.O.
ACUM 5 ORE

Portugalia-Azerbadjan se va juca în Italia, pentru ca lusitanii să se poată baza pe jucătorii din Premier League

Situația este una complicată, dar Federația Portugheză a găsit repede o soluție, lusitanii fiind una dintre națiunile care ar fi avut mult de suferit dacă nu s-ar fi putut baza pe fotbaliștii din Premier League în debutul preliminariilor campionatului mondial.
Ca atare, conducătorii fotbalului portughez au decis ca Ronaldo & Co să nu joace în Portugalia meciul cu Azerbadjan, ci în Italia, țară care nu intră pe lista roșie a guvernului de la Londra. De altfel și pregătirea celorlalte 2 partide ale lusitanilor, în deplasare cu Serbia și Luxemburg, se va face tot în "Cizmă".
Baza de pregătire a campioanei europene va fi la Torino, iar Ronaldo se va simți ca acasă în meciul cu Azerbadjan, care se va juca pe stadionul lui Juventus.
Astfel, contingentul portughez de la Wolverhampton, Bruno Fernandez de la Manchetser United, Ruben Diaz sau Bernanrdo Silva de la Manchester City ori Diogo Jota de la Liverpool vor putea fără problemă să-și reprezinte țara, iar apoi să revină la echipele de club fără a mai petrece 10 zile de carantină la intrarea în Anglia.

#ETalks Man City - Man United, cu Ion Alexandru, Lucian Sânmărtean, Emanuel Terzian și Mihai Crăciun

Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
IERI LA 08:01
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48