Directorii sportivi din Premier League s-au întrunit într-o teleconferință la sfârșitul săptămânii trecute pentru a discuta gestionarea unei situații complicate: zeci de jucători ar putea fi nevoiți să intre în carantină timp de 10 zile când se vor întoarce de la echipele naționale luna aceasta.
Conform Daily Mail, Everton a fost printre cele mai vocale echipe și s-a opus vehement ca jucătorii să călătorească în țările din zona roșie, în timp ce managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a fost primul antrenor din Premier League care a afirmat că nu își va lăsa jucătorii să călătorească dacă vor fi nevoiți să intre în carantină 10 zile.
Totuși, multe cluburi ezită să nu-și lase jucătorii să călătorească în țările din zona roșie pentru a nu pune fotbaliștii în poziția dificilă de a alege între țară și club.
Premier League
Oficialii lui United s-au pus de acord: acesta va fi transferul anului 2022 în fotbal
10/10/2021 LA 10:05

Compromisul la care au ajuns cluburile din Premier League

Drept urmare, mai multe cluburi au ajuns la un compromis: jucătorii vor decide singuri dacă vor să meargă la echipele naționale, chiar dacă asta înseamnă că vor fi nevoiți să intre în carantină când revin în Anglia.
Multe dintre aceste cluburi sunt convine să jucătorii vor alege să nu călătorească dacă nu vor fi exceptați de la regula carantinării pentru că nu vor dori să stea într-un hotel desemnat de guvern la întoarcere.
FIFA a transmis săptămâna trecută cluburilor că nu sunt obligate să trimită jucătorii la naționale dacă aceștia vor fi nevoiți să intre în carantină la întoarcere.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Valentin Mihăilă, spre Premier League! Un mare antrenor l-a pus în fruntea listei de achiziții
09/10/2021 LA 16:45
Premier League
Începe noua eră "Newcastle": primul jucător contactat de miliardarii din Premier League
09/10/2021 LA 09:26