În ultimele luni, oficiali de pe Parc des Princes au făcut eforturi mari în tentativa de a-l convinge pe Mbappe să semneze prelungirea contractului scadent în 2022. Francezul a refuzat toate ofertele și sunt șanse mari să facă obiectul unui transfer, în perioada de mercato din vara lui 2021.
PSG nu poate să își asume riscul să îl piardă gratis, astfel că peste ceva mai mult de șase luni e ultima șansă să îl transfere pe o sumă importantă. Acest lucru se va și întâmpla, crede Vadim Vasilyev, care îl cunoaște foarte bine pe atacant de pe vremea când impresiona la clubul din Monaco.
"Viitorul lui Kylian Mbappe? Acestea sunt decizii foarte importante, foarte grele. Astăzi, ne îndreptăm mai mult spre o plecare, dar nimic nu este imposibil. Kylian este încă tânăr și ceea ce vrea el este să câștige trofee. Este ambițios, vrea să bată toate recordurile. El așa este. Dacă mâine PSG i-ar putea oferi un proiect cu adevărat ambițios, în care se simte confortabil, și care să îi ofere șansa de a câștiga Champions League de mai multe ore, aș spune că sunt șanse să-l vedem prelungind. Dar eu cred că își petrece ultimele momente în Ligue. Da, cred că a făcut tot ce putea pentru fotbalul francez", a spus Vadim Vasilyev în timpul unui interviu acordat canalului Téléfoot .
Cupa Mondială FIFA
Mbappe s-a ascuns de presă de la începutul Cupei Mondiale! Care sunt motivele francezului
IERI LA 18:40

Mbappe, între Real Madrid și Liverpool

Marea favorită să câștige cursa pentru semnătura lui Mbappe este Real Madrid. Florentino Perez nu a ascuns niciodată că francezul este marea țintă a sa și faptul că "galacticii" nu au făcut vreun transfer în vară sugerează și mai tare că în iunie 2021 va începe "operațiunea Mbappe". Real a economisit bani pentru a-și permite mutarea, fotbalistul urmând a deveni urmașul lui Ronaldo pe Bernabeu.
De notat că fotbalistul din Hexagon e un vis mai vechi și al lui Klopp, însă părea greu de crezut că o asemenea mutare s-ar putea face, judecând după cota de piață a atacantului de 21 de ani, care e deja campion mondial.
Doar că eventuala venire a lui Messi la City i-a pus în gardă pe oficialii "cormoranilor" și au existat deja tatonări în perspectiva mutării. PSG a transmis că ar fi dispusă să renunțe la starul său pentru suma record de 300 de milioane de euro, în timp ce Liverpool pare dispusă în acest moment să ofere "doar" 200 de milioane. Diferența dintre cerere și ofertă e încă mare, însă lucrurile ar putea lua o altă turnură dacă Messi sosește în Premier League.
Astfel, dacă Liverpool va veni cu o ofertă financiară excelentă - se preconizează că va fi doborât recordul de 222 de milioane de euro cheltuit de PSG pentru achiziționarea lui Neymar - e foarte posibil ca gruparea de pe Parc des Princes să își dea acordul pentru transfer.
Până la o eventuală ofertă concretă pentru Mbappe, Klopp se concentrează pe duelul cu Brendan Rodgers, din Premier League. Sâmbătă, de la 21:15, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player, Liverpool primește vizita lui Leicester.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/11/19/2939637.jpg
Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri din istorie raportat la inflație! Neymar nu e în top 7
06/12/2022 LA 16:39
Cupa Mondială FIFA
Avertisment pentru englezi înainte de duelul cu Franța! "E cel mai rapid lucru pe care l-am văzut"
05/12/2022 LA 14:46