Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atât de mult și l-a dorit! Cu ce a comparat Beckham venirea lui Messi la Inter Miami

Romeo Ene

Publicat 28/07/2023 la 13:03 GMT+3

Lionel Messi a semnat în această vară cu Inter Miami, echipa lui David Beckham, iar acesta a explicat trăirile pe care le-a avut atunci când a aflat că mutarea se va realiza, iar un jucător precum Messi va evolua pentru formația sa.

Messi muss sich anpassen, sagt Beckham

Credit imagine: SID

Patronul lui Inter Miami a vorbit pentru The Athletic, citat de Marca, despre transferul lui Messi și a recunoscut faptul că mutarea i-a oferit aceeași adrenalină precum o simțea în momentele în care arene precum Old Trafford sau Wembley îi scandau numele.
Starul argentinian a semnat până în 2025 cu Inter Miami și a avut deja un debut excelent, cu trei goluri și un assist în două partide. "Întotdeauna m-am gândit să-l aduc pe Messi. Nu există jucător mai bun decât el. Totul a prins contur în timpul unei discuții cu partenerii mei, Jose și Jorge Mas, în timp ce serveam un pahar de vin", a precizat Beckham, în interviul acordat pentru The Athletic.
El a menționat faptul că primul contact cu mediul lui Messi l-a avut în 2019, atunci când a avut o întâlnire secretă cu tatăl său, pentru a-i spune că "încă e devreme, dar ne-ar plăcea să-l vedem pe Leo la Miami". Beckham a luat o decizie similară precum cea luată de Messi. El a plecat în MLS în 2007, la vârsta de 32 de ani, de la Real Madrid.
Toată lumea i-a spus faptul că își asumă un risc, iar MLS nu este un campionat pentru el. Chiar și așa, Beckham nu a ascultat opinia celor din jur și a semnat cu Los Angeles Galaxy. El este de părere că traiectoria carierei sale l-a influențat si pe Messi, care s-a decis să facă pasul spre MLS.
"Am fost în Japonia cu familia și m-am trezit la 5 dimineața pentru că telefonul meu nu înceta să vibreze. Victoria mi-a spus: "Oprește telefonul! Mi-am pus ochelarii și i-am zis: Vine Leo! Mi se face pielea de găină când vorbesc despre asta", a adăugat Beckham.

Leo Messi, imbatabil în MLS

Lionel Messi și-a început treaba la Inter Miami, noua sa echipă, acolo unde a ajuns în această vară. Argentinianul și-a condus echipa spre un succes categoric, scor 4-0, în fața celor de la Atlanta United, în Cupa Ligilor.
Fotbalistul de 36 de ani a fost din nou magistral pe teren și a reușit să semneze o dublă, precum și o pasă decisivă de gol.
CITEȘTE ȘI:
La prima reușită, Messi a reușit să depășească toată apărarea adversă, a șutat în bară, iar mai apoi mingea a revenit în posesia sa, pentru a izbuti golul.
La cel de-al doilea gol, Messi a fost găsit perfect în 8 metri de către Robert Taylor și a înscris lejer, cu latul, ca mai apoi argentinianul să îi întoarcă serviciul colegului său.
"O încântare de urmărit - mai puțin dacă ești fundaș", a fost mesajul postat pe pagina de Twitter a MLS. Tot în Cupa Ligilor, Messi a reușit să înscrie superb, direct din lovitură liberă, și în confruntarea cu Cruz Azul, făcându-i pe americani să scrie un mesaj sugestiv alături de imaginile reușitei: "Lionel Messi nu este om".
Până acum, Messi a reușit trei goluri în două partide pentru Inter Miami, iar entuziasmul suporterilor este la cote maxime.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo