Transferul lui Morata la Barcelona părea să fi intrat în linie dreaptă, după ce vârful ajunsese la un numitor comun cu oficialii de pe Camp Nou privind transferul. Juve era şi ea dispusă să renunţe mai devreme la jucătorul împrumutat de la Atletico Madrid, condiţia fiind să găsească un alt atacant, care să îl înlocuiască.
Doar că Allegri s-a răzgândit între timp şi, după o discuţie cu vârful spaniol, a luat decizia ca Morata să continue până în vară, conform împrumutului.
"Alvaro este un jucător important și sunt fericit să îl am în lot. Am vorbit cu el și i-am spus că nu pleacă. Subiect închis", a dezvăluit Allegri azi.
Premier League
Arsenal, extrem de activă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta a pus ochii pe un alt atacant
15/05/2022 LA 08:55
Soluţia de back-up pentru catalani era Edinson Cavani, care a fost mai mult rezervă în acest sezon, la United. Uruguayanul îşi doreşte să joace şi ar fi agreat mutarea, dar Ralf Rangnick s-a opus, anunţă Marca.
De altfel, noul antrenor al "diavolilor" l-a folosit pe sud-american titular în ultimele partide, alături de Ronaldo, arătându-i că este un om important în proiectul său.
CITEŞTE ŞI:
OFICIAL - CEL MAI TÂNĂR FOTBALIST DE LA EURO 2020, TRANSFERAT ÎN PREMIER LEAGUE PE O SUMĂ IMPRESIONANTĂ

Se reia varianta Aubameyang pentru Barcelona

Barcelona a încercat în două rânduri să îl transfere pe Aubameyang, în ultimii ani, dar de fiecare dată Arsenal a ţinut "cu dinţii" de căpitanul său. Acum, situaţia s-a schimbat fundamental. Gabonezul nu doar că e în conflict cu Arteta, care i-a retras banderola de căpitan, dar tehnicianul "tunarilor" l-a exclus din lot la ultimele partide, pe motive disciplinare. Ca atare, londonezii caută orice prilej să scape de fostul vârf al lui Dortmund, astfel că, dacă vine o ofertă decentă, îi va da drumul fără reţineri.
Singura problemă în calea mutării e reprezentată de salariul uriaș avut de Aubameyang. Acesta câștigă 350.000 de lire/săptămână la Arsenal, fiind de departe cel mai bine plătit jucător și nu va accepta un salariu mult diminuat. Și, cum se știe, Laporta nu are o situație financiară excelentă la Barcelona. Totuși, având în vedere contextul dat și criza sportivă de la club, e de așteptat să se facă toate eforturile necesare pentru ca mutarea să aibă loc.
68 de goluri în 128 de partide a înscris Aubameyang pentru Arsenal, din 2018, de când a fost transferat de la Dortmund. El a câștigat un titlu de golgheter în Premier League, în chiar sezonul de debut, 2018-2019.
Liga
Xavi are conceput un plan de rezervă, în caz că-l ratează pe Lewandowski! Ce atacant vrea la Barca
14/05/2022 LA 07:35
Liga
Vedetele Barcelonei au clauze uriașe de reziliere! Cifrele, dezvăluite de jurnaliștii din Spania
27/04/2022 LA 12:23