Ibrahimovic a traversat o formă de zile mari în acest sezon în Serie A și a fost motorul lui AC Milan, pentru care a marcat 14 goluri în acest sezon, fiind pe locul 5 în clasamentul marcatorilor din campionatul Italiei. Acum, suedezii vor și ei să profite de forma excelentă de joc a lui Ibrahimovic, motiv pentru care l-au chemat în lot pentru meciurile cu Georgia, Kosovo și Estonia.
Atacantul lui AC Milan s-a înțeles cu selecționerul Janne Andersson și a fost, iată, convocat pentru meciurile din preliminariile Mondialului din 2022. Ibra nu a mai evoluat pentru prima reprezentativă a Suediei de cinci ani, iar în toamnă a avut o întâlnire, în Italia, cu antrenorul primei reprezentative, atunci când se crede că s-a purtat o discuție despre o posibilă revenire a lui la națională.
Premier League
Ibrahimovic și Ronaldo și-au "dat mâna". Cum a ajuns Manchester United "un club mic"
15/11/2022 LA 08:08

Zlatan Ibrahimovic revine la naționala Suediei după 5 ani

Lotul nu va fi făcut public până pe 18 martie, dar chiar și așa, informația este oficială, Ibrahimovic și-a dat deja acordul privind prezența în echipa lui Andersson pentru partidele cu Georgia (25 martie) și Kosovo (28 martie).
Zlatan Ibrahimovic a jucat ultima dată pentru națională la Euro 2016, când Suedia nu a trecut de faza grupelor. Ibra a marcat pentru naționala Suediei 62 de goluri în 116 partide. Vârful lui AC Milan e cotat la 5 milioane de euro și mai are contract cu grupare din Serie A până în luna iunie.
Fotbal
Ibrahimovic îl laudă pe Haaland, dar îl sfătuiește să aibă grijă în relația cu Pep Guardiola
04/11/2022 LA 11:06
Fotbal
Ibrahimovic l-a criticat pe Mbappe pentru atitudinea arătată după ce a semnat prelungirea cu PSG
03/11/2022 LA 09:03