După un început entuziasmant de sezon, Manchester City a ajuns la o serie de cinci meciuri oficiale fără victorie. În urma acestor rezultate, "cetățenii" au doar patru puncte în grupele Ligii Campionilor, iar în Premier League au fost ajunși și egalați la puncte de Arsenal și Liverpool.
Antrenorul Pep Guardiola a încercat să explice fanilor ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni la club. "Ultimele meciuri au fost destul de grele. Cu Barcelona, în Ligă, am jucat 10 contra 11. Cu Southampton am făcut o greșeală și ne-am văzut conduși. Acum urmează Manchester United (n.r. în Cupa Ligii) și apoi WBA. Încă învăț lucruri noi despre fotbalul din Anglia și am nevoie de timp. Învăț totodată cum reacționează echipa la victorii și la înfrângeri, dar și cum e să joci în fața propriilor fani după o înfrângere în Liga Campionilor (n.r 0-4 la Barcelona)", a declarat Pep Guardiola în presa engleză.
Championship
Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League! Fulham, cea mai ofensivă echipă din Anglia
ACUM 29 MINUTE
  • După 9 etape scurse din Premier League, Manchester City are cel mai bun atac, cu 20 de goluri marcate, la egalitate cu Liverpool.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
ACUM O ORĂ
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
ACUM O ORĂ