Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal a anunțat primul transfer al verii! Cine este fundașul adus pentru 9 milioane de euro

Bianca Dumitru

Publicat 10/07/2021 la 18:39 GMT+3

Arsenal a anunțat astăzi prima mutare a acestei veri. Clubul londonez l-a transferat pe fundașul Nuno Tavares de la Benfica Lisabona.

Nicolas Pepe of Arsenal celebrates with team mates Pierre Emerick Aubameyang, Mohamed Elneny and Kieran Tierney after scoring his team's first goal during the Premier League match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park

Credit imagine: Getty Images

Arsenal l-a prezentat astăzi oficial pe primul fotbalist transferat în această vară. Este vorba despre fundaşul lateral Nuno Tavares.
Fotbalistul portughez în vârstă de 21 de ani a fost adus de la Benfica, în schimbul a 9 milioane de euro. Antrenorul 'tunarilor', Mikel Arteta, a vorbit despre Nuno Tavares, pe care îl consideră "un tânăr jucător foarte promițător, care a crescut alături de Benfica în ultimele sezoane și care și-a demonstrat calitățile, făcând parte din selecționata sub 21 de ani a Portugaliei".
"Sosirea lui Nuno va permite echipei noastre să se întărească și să aibă mai multe opțiuni în apărare", a punctat tehnicianul.
Durata contractului lui Tavares nu a fost dezvăluită, clubul anunțând, însă, că înțelegerea a fost semnată pe termen lung.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo