Fundașul celor de la Leicester, Ben Chilwell, se află de mult pe lista lui Frank Lampard iar conform The Athletic echipa de pe Stamford Bridge are o listă privind variantele pentru ofensivă. Pe această listă se află Kai Havertz de la Bayern Leverkusen, Jadon Sancho de la Borussia Dortmund și Timo Werner de la RB Leipzig. De asemenea, în vizorul englezilor a intrat și Moussa Dembele de la Lyon.
Chilwell este, totuși principala țintă a lui Lampard. Inițial se vorbise de 95 de milioane de euro însă Chelsea sper că îl va putea aduce pe englez la un preț redus acum. Willian și Pedro vor părăsi echipa în vară, cel mai probabil, așa că Chelsea vrea noi variante și în ofensiva echipei.
Havertz de la Leverkusen, care are doar 20 de ani, este unul dintre cei mai căutați jucători din Europa iar mai multe cluburi importante în urmăresc. Manchester United, Machester City și Liverpool sunt și ele interesate de Jadon Sancho, care ar putea pleca de la Dortmund doar pentru o oferă de peste 100 de milioane de euro.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM 4 ORE
Werner, de cealaltă parte, pare hotărât să meargă la Liverpool. Soarta sa pare decisă privind plecarea de la Leipzig oricum având în vedere declarațiile făcute de antrenorul Julian Nagelsmann. Liverpool s-ar putea totuși să nu și-l permită pe german, Leipzig cerând cel puțin 60 de milioane de euro.
https://i.eurosport.com/2020/06/01/2826821.jpg
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM 11 ORE
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38